Open beta van Space Punks start 20 april gratis op pc (Epic)

De Poolse studio Flying Wild Hog laat weten dat de open beta van hun top-down looter-shooter Space Punks op 20 april van start gaat. De free-to-play titel is vanaf die datum gratis speelbaar op pc, exclusief via de Epic Games Store.

Space Punks, ontwikkeld door Flying Wild Hog, is een free-to-play top-down ARPG die zich afspeelt in een oneerbiedige sciencefiction-omgeving waar spelers zich een weg banen naar roem, glorie en fortuin door lucratieve opdrachten aan te nemen in de gevaarlijkste uithoeken van het sterrenstelsel. 

De lancering van de open beta (of content-update “The Cracked One” voor degenen die het bijhouden) gaat gepaard met een volledig herontworpen gameplay-loop en nieuwe endgame-content genaamd “The Crack”, een nieuwe eindeloze ervaring die zich afspeelt in de diepten van een zwart gat en maximaal vier spelers naar het onbekende en oneindige laten zoeken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)