Stap in Master Chiefs schoenen met deze Halo boots van Wolverine

Als je fan bent van Halo en altijd al eens in de schoenen, of laarzen, van Master Chief hebt willen stappen, dan is dit je kans.

Microsoft heeft namelijk de handen in mekaar geslagen met boot company Wolverine. Het resultaat van deze samenwerking werd uiteindelijk een limited-edition boot geïnspireerd door Master Chief.

In een persbericht zei Wolverine dat, toen het in augustus 2020 zijn Hellcat-laars onthulde, mensen er al snel op wezen hoe de schoen eruitzag als iets uit Halo. Wolverine en 343 werkten samen om een echte laars te maken die fans kunnen kopen. Maar zoals verwacht zijn deze Halo boots uiterst beperkt en best prijzig.

Er worden slecht 117 paar boots beschikbaar gesteld om te kopen, en dit tegen de prijs van 225 euro. Als je zin hebt, kan je ze bestellen (of toch proberen) vanaf morgen 29 maart op de Wolverine-website.

Elk paar heeft het Spartaanse nummer van Master Chief, 117, gedrukt op de buitenhiel van de linkerlaars. Het UNSC-insigne is op elke laars aangebracht, terwijl het logo van Materials Group – het fictieve bedrijf dat de wapenrusting van Master Chief maakt – ook op de laarzen is gedrukt.

Ziet er wel vet uit maar ik denk dat het bestellen hopeloos is…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)