Ontwikkeling Skate 4 zit helemaal op schema, game wordt intern al getest

Skate

De fans hebben er jaren om moeten smeken, en EA is uiteindelijk door de knieën gegaan. De studio kondigde een tijd geleden Skate 4 aan maar hoe zit het nu met die game?

Volgens ieders vriend en insider Tom Henderson hoeven we ons helemaal geen zorgen te maken. De ontwikkeling van de game loopt vlotter dan verwacht, en het team heeft zelfs al flink wat voorsprong voegt hij er aan toe. Verder zou de game intern zelfs al getest worden.

Wat betreft nieuwe details over het spel zelf, zegt Henderson dat het onwaarschijnlijk is dat het spel free-to-play zal zijn. Verwacht in plaats daarvan een traditionele release met crossplay (een functie die EA aan al zijn sporttitels wil toevoegen).

Nu is het hopen op en uitkijken naar echte gameplaybeelden, maar voor wanneer die zijn, dat is koffiedik kijken. Zeker nu EA hun jaarlijks EA Play-event heeft geannuleerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)