Vette guns en demons in gloednieuw videodagboek van actievolle FPS Scathe

Als er één ding is waar games als DOOM, Quake en Painkiller voor gezorgd hebben, dan is dat het feit dat ze een inspiratiebron waren voor heel wat shooters. Een van die shooters is de brutale en actievolle FPS Scathe.

In deze FPS speel Je als Scathe, handhaver van de legioenen van de hel, uit de aarde gesmeed door de Goddelijke Schepper zelf. Als dat niet mooi op je visitekaartje staat, dan weet ik het ook niet.

Jij moet, net als je gevallen verwanten voor jou, je waarde bewijzen door te navigeren door een vernuftig aangelegde doolhof, verstrikt in het demonische kwaad bij elke draai en wending.

Scathe verschijnt nog dit jaar op PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series S/X en PC via Steam en Epic Games Store in 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)