Fortnites No Building-modus zou na de vele positieve reacties wel eens een blijvertje kunnen zijn

Momenteel is het tijdelijk niet mogelijk om in Fortnite gebruik te maken van de bouwmodus. Maar dat tijdelijke zou wel eens kunnen veranderen in “voor altijd” want de reacties van de spelers zijn heel positief.

Op sociale media duiken namelijk ontzettend veel berichten op waarin spelers duidelijk maken dat ze het een goed idee vonden van Epic. Meer nog, heel veel nieuwe spelers duiken in de game, en spelers die het spel verlieten (zoals ik) keren terug.

Ze laten weten dat ze nu eindelijk kunnen genieten van een kleurrijke shooter zonder zich zorgen te hoeven maken over het vechten tegen spelers die in staat zijn torens en forten te bouwen. Ook de combat komt weer centraal te staan en ook dat klinkt veel spelers als muziek in de oren.

Volgens leaker/dataminer TweaBR kan Epic die positieve reacties niet naast zich neerleggen, en dus zou dit wel eens een blijvertje kunnen worden. Maar dan wel als een aparte modus in Fortnite. Iets waar ik zeker mee kan leven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)