PlayStation 5-spelers kunnen eindelijk screenshots uploaden naar mobiele PlayStation App

PlayStation

Na jaren van zeuren door de community is het eindelijk zover. Jouw prachtig genomen in-game screenshots kunnen vanaf nu rechtstreeks naar jouw mobiele telefoon geüpload worden via de PlayStation App.

Twee maanden nadat deze functie al beschikbaar was in Noord-Amerika en Japan, is nu ook Europa aan de beurt. Tot nu toe was er geen mogelijkheid om rechtstreeks toegang te krijgen tot al jouw captures via de PlayStation App. Clips en foto’s konden enkel gedownload worden nadat je ze eerst geüpload had naar jouw persoonlijke social media.

Van zodra je de functie in de PlayStation App ingeschakeld hebt, zal jouw console alle captures automatisch 14 dagen bewaren. Captures uit het verleden zijn niet overgedragen naar de app.

Deze nieuwe functie zal heel wat gamers en reviewers plezieren. Het automatisch uploaden van captures naar jouw mobiele apparaat is een functie die bij Xbox al jaren actief is.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.