Disney-hits Encanto zou wel eens een sequel kunnen krijgen

Encanto

Encanto, de meest recente animatiefilm van Disney Animations, zou wel eens een sequel kunnen krijgen. Althans, daar lijkt regisseur Jared Bush naar te hinten.

We don’t talk about Bruno, maar misschien wel over een vervolg op Encanto, zo blijkt. Bush reageert op de terugkerende vraag van fans of er meer Encanto aan zit te komen. Daarop reageerde hij het volgende:

Hoewel de tweet verre van een bevestiging is, sluit Bush een vervolg of spin-off niet uit. Ook Disney-CEO Bob Chapek noemde Encanto al een franchise, eerder dan een film.

Encanto valt in ieder geval een succes te worden voor Disney. De film werd genomineerd voor een Oscar en de soundtrack kreeg met nummers als We Don’t Talk About Bruno en Surface Pressure ook al de nodige aandacht bij andere award shows.

Ik sta in ieder geval open voor meer Encanto, zolang we meer van zulke meezingers krijgen voorgeschoteld.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.