GSC Game World zou het ontwikkelteam van STALKER 2 verhuizen naar Polen

S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL

De Russische inval in Oekraïne blijft jammer genoeg duren waardoor miljoenen mensen te maken krijgen met heel wat leed en op de vlucht zijn naar veiligere oorden. Daarom besliste ontwikkelaar GSC Game World eerder al om de ontwikkeling van STALKER 2 voorlopig te staken om zo de focus te leggen op de veiligheid van zijn werknemers en familie.

Maar de Oekraïense ontwikkelaar werkt volgens de Tsjechische journalist Pavel Dobrovsky aan een alternatief voor de langere termijn. Want volgens hem zou GSC Game World op dit moment werkvisa aan het regelen zijn om het volledige ontwikkelteam van Kiev te verhuizen naar Praag in Polen.

Op dit moment is het verre van zeker of STALKER 2: Heart of Chornobyl eind dit jaar zijn opwachting zal maken op Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.