Paramount Plus komt naar Xbox Game Pass!

Xbox Game Pass is het walhalla voor vele gamers, en ik hoor daar gelukkig ook bij. 343 Industries heeft een aankondiging gedaan, dat er voor gaat zorgen dat deze dienst nog aantrekkelijker wordt. Vanaf volgende week zal het namelijk mogelijk zijn om van een gratis periode van dertig dagen te genieten van de streamingsdienst Paramount Plus. Net op tijd voor de Halo TV series.

Vanaf 23 maart zou Paramount Plus beschikbaar zijn via Xbox Game Pass, helaas is er nog geen duidelijkheid, waar deze dienst beschikbaar gaat zijn. Het dus nog even afwachten of wij als Belgen ook onmiddellijk in aanmerking komen om onder andere te genieten van de Halo TV series.

Hier is de volledige beschrijving van de Perk met dank aan Xbox Wire:

For our biggest fans on Xbox, we are also thrilled to announce that they can watch the series starting day one – Xbox Game Pass Ultimate members will be able to stream “Halo” through an exclusive offer of Paramount+ for 30 days free via Perks, available to claim starting on March 23.

The launch of the TV series is fast approaching, and we can’t wait for you all to take the journey with us when it begins, streaming exclusively on Paramount+, starting March 24.”

Het Perk programma is voor iedereen beschikbaar als je eigenaar bent van het Xbox Game Pass Ultimate abonnement. Ik hoop alvast dat België onmiddellijk van deze dienst kan gebruikmaken, want ben heel benieuwd naar de Halo serie.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Eén opmerking over 'Paramount Plus komt naar Xbox Game Pass!'

  1. Paramount plus is niet beschikbaar in bij ons, dus het gaat niet lukken vrees ik

Reacties zijn gesloten.