Nieuwe Hearthstone-uitbreiding neemt ons mee naar Zin-Azshari

Hearthstone-fans; noteer alvast 12 april in jullie agenda want dan verschijnt de nieuwe Hearthstone-uitbreiding ‘Voyage to the Sunken City’. De verdronken stad is in deze context Zin-Azshari; een oude bekende voor kenners van het World of Warcraft-universum.

Dat betekent dat er op 12 april opnieuw 135 nieuwe kaarten naar ons hoofd worden geslingerd. Voyage of the Sunken City wordt tegelijkertijd ook de eerste uitbreiding voor de game in 2022 én wellicht ook van het nieuwe Hearthstone-jaar. Het felbegeerde Year of the Gryphon loopt namelijk op zijn einde en lijkt met Fractured in Alterac Valley een mooie afsluiter te hebben gehad. Hieronder kan je de cinematic trailer van de uitbreiding zien die vergezeld wordt van een übervette soundtrack, enjoy!

Meer details omtrent nieuwe keywords of dergelijke zijn er momenteel nog niet; al volgt die wellicht in de komende dagen.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.