De nieuwe split-screen modus staat centraal in MotoGP 22 gameplay video

Geen fan van auto’s maar wel van hele snelle tweewielers, dan moet je zeker MotoGP 22 in de gaten houden. Als je de game wil spelen op PlayStation 5 dan zal je aangenaam verrast worden door de graphics.

Centraal in de video staat de gloednieuwe split-screen modus.

MotoGP 22 verschijnt op 21 april 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)