Ubisoft stelt roller derby game Roller Champions uit

Roller Champions

Eerlijk? Deze game was ik helemaal vergeten… Of dat erg is? Dat weet ik zo nog niet. Feit is alvast dat Ubisoft het free-to-play roller derbygame Roller Champions wat uitstelt.

Het is niemand minder dan Tom Henderson die deze boodschap de wereld instuurde via Twitter.

Na het evalueren van elk mogelijk scenario, is het team tot de conclusie gekomen dat ze wat meer tijd nodig hebben om het succesvolle spel af te leveren dat jullie verdienen. Wij geloven dat dit de juiste beslissing is om jullie enthousiasme (en dat van ons!) voor het spel en de competitieve scène die jullie rond onze Beta zijn begonnen, naar behoren te honoreren”. Als gevolg hiervan zal het spel nu in het late voorjaar uitkomen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)