Trivial Pursuit Live! 2 nu verkrijgbaar

De populaire quizgame keert terug met Trivial Pursuit Live! 2. Deze is nu verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Nintendo Switch, en via achterwaartse compatibiliteit ook op PlayStation 5 en Xbox Series X | S. 

Trivial Pursuit Live! 2 tilt het trivia-spel naar een hoger niveau met gloednieuwe vragen, verschillende vraagtypen, verschillende moeilijkheidsgraden voor alle spelers, een gevarieerde line-up van personages om uit te kiezen en een nieuwe Twitch-streamingmodus. De vragen zijn beschikbaar in onder andere het Engels, Duits en Frans.

Alle gezinsleden kunnen hun Trivia-kennis laten zien met de nieuwe set familievragen. Speel met maximaal drie andere spelers in het speltype Classic of ga de strijd aan met een team in het speltype Versus, voor spannende 2-tegen-2 gevechten.

Spelers kunnen het niet alleen opnemen tegen vrienden en familie, maar ook tegen andere spelers van over de hele wereld door de uitdaging online aan te gaan.

Tot slot kunnen streamers en kijkers het nu tegen elkaar opnemen in hun favoriete quizgame met de gloednieuwe Twitch Mode. In deze modus spelen streamers tegen hun eigen kijkers, waarbij iedereen mee kan doen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)