Godfalls Exalted-update heeft alles wat de fans willen zegt Gearbox

Een van mijn favoriete PS5 launch games was toch Godfall. Ik heb er mij goed mee geamuseerd en had wel zin in meer. Op 7 april komt er een nieuwe update aan, getiteld Exalted, en die zou alles aan boord hebben waar de fans sinds de launch naar vroegen zegt Gearbox. Ik ben benieuwd!

Counterplay Games en Gearbox Publishing kondigen de Godfall Exalted-update aangekondigd. Volgens beide partijen bevat deze update “elke belangrijke fan-requested feature die sinds de lancering is gevolgd“. Hieronder vallen onder andere een verbeterd verhaal, gereviseerde gevechten, veranderingen aan eindbazen in het rijk en nog veel meer.

Maar dit is nog niet alles zeggen beide partijen. Reken ook op nieuwe loot en een nieuwe menustructuur die spelers de mogelijkheid biedt om tot drie aangepaste builds per Valorplate op te slaan, samen met unieke skill trees.

Er komt ook een nieuw speltype Spirit Realms voor maximaal zes spelers dat de volgende functies heeft:

  • Matchmake met maximaal vijf andere spelers voor Godfall’s grootste co-op ervaring tot nu toe
  • Gebruik Spirit Vision om vijanden te bestrijden en ontdek geheimen die verborgen zijn tussen het materiële en het spirituele vlak terwijl je Elder Souls verzamelt.
  • Gebruik Elder Souls om de Elder Gate te ontgrendelen en neem het op tegen Godfall’s reeks dodelijke eindbazen met unieke Spirit Vision-mechanica.
  • Verzamel Shards of Macro’s om krachtige voordelen te krijgen die je de hele tijd in Spirit Realms kunt gebruiken.
  • Verdien geweldige nieuwe Augments met dubbele primaire eigenschappen.

En nog stopt het niet:

Spelers kunnen het nu opnemen tegen vijanden die oplopen tot level 150 en meerdere eindbazen die tegelijk spawnen in Exalted Tower of Trials. Deze endgame-uitdaging zal unieke nieuwe wapens bieden met drievoudige primaire eigenschappen.

Wat Valorplate Shards betreft, kun je de volgende veranderingen verwachten:

  • Elk van de 12 Valorplates heeft nu vier vrij te spelen Shards die nieuwe manieren bieden om je speelstijl aan te passen en te verbeteren.
  • Met behulp van Shards kan Phoenix bijvoorbeeld vijanden makkelijker in vuur en vlam zetten met Wildfire Strike, een vuurkegel ontketenen met haar schild en zelfs zichzelf tot leven wekken

Op de zeer uitgebreide developers blog lees je alles nog eens uitgebreid na.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)