Moss: Book II lanceert 31 maart, nieuwe PS VR gameplay onthuld

Quill hanteert een machtige nieuwe hamer, vecht tegen nieuwe vijanden, en verkent zowel weelderige als industriële locaties in gameplay video voor Moss: Book II.

De schattigste muis uit het PlayStation-universum is terug binnenkort.

De achtervolgers willen Quills Glass bemachtigen om de wereld te vernietigen – en ze doen er alles aan om hem uit haar greep te klauwen. Maar de jonge heldin heeft zelf ook een plan, een dat een einde kan maken aan de meedogenloze heerschappij van de Arcane en de vrede in Moss kan herstellen. 

Om ook maar enige kans te maken, heeft Quill iemand nodig op wie ze kan vertrouwen – en dat ben jij. Het belooft een moeilijke reis te worden – met alle hoogte- en dieptepunten van dien – maar je kunt rekenen op de hulp van nieuwe bondgenoten, oude vrienden en het kasteel zelf. 

Uiteindelijk ben jij alsnog de enige die Quill kan helpen met het redden van de wereld

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)