Nieuwe gameplay trailer voor Vampire: The Masquerade – Swansong

Nu de release van de verhalende RPG Vampire: The Masquerade – Swansong nadert op 19 mei, krijgen we meer informatie over de ongekende crisis die de vampierengemeenschap in Boston teistert.

Mysterieuze huurmoordenaars hebben de aanval geopend op de Boston Camarilla – een geheim genootschap waar de meeste vampiers in de stad bij zijn aangesloten.

Galeb Bazory, Emem Louis en Leysha krijgen van Hazel Iversen de opdracht om de identiteit van de aanvallers en de motieven achter de grootschalige aanval te achterhalen.

Onze taken zijn eenvoudig: infiltreren, onderzoeken en antwoorden verkrijgen, indien nodig met behulp van bovennatuurlijke krachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)