Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 11 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Dit weekend is het zover. Cyberpunk 2077 op mijn Xbox Series X. Het moet er toch eens van komen. En misschien Elden Ring… Ik heb toegegeven aan mijn nieuwsgierigheid. Ik kan misschien beide games afwisselen. Genieten van Cyberpunk en als Elden Ring even niet lukt, mijn frustraties wegknallen in Cyberpunk. Een perfecte combinatie toch?

Qua series lukte het me vorige week niet om seizoen 5 van The Last Kingdom te bekijken. Na veel zoeken bleek dat ik mijn Netflix-profiel in het Engels moest zetten. Maar toen ik dat doorhad was het weekend voorbij. Tussendoor met mijn vrouwke kijken naar het spannende Pieces of Her, een serie op Netflix die ik fans van spannende en mysterieuze thrillers zeker kan aanbevelen.


MrRolfson

Wanneer dit weekendmenu online gaat, zit ik hopelijk al met mijn benen ophoog op een Duits terrasje in de Moezelstreek. Want na twee jaar wachten kunnen we eindelijk het lang ingeplande vriendenweekend door laten gaat!

Tussen de gezelligheid door, gaat er ook gegamed worden. Daar horen de nodige boardgames bij, maar ook Mario Kart op de Switch staat traditiegetrouw op het programma. Met de nieuwe tracks die het nieuwe DLC-pakket met zich mee brengen, ben ik benieuwd wie deze het eerst onder de knie zal krijgen.


Yakkoi

Het weekend staat voor mij nog steeds – heel voorspelbaar – in het teken van Elden Ring. Ik tik nu net de 100 uurtjes aan, en heb nog zoveel dingen om te doen. Ik blijf verbaasd van de hoeveelheid content en hoe de kwaliteit ervan niet echt afzakt verderop, al zie ik nu wel vaker reskins van bosses terugkomen. Een logische consequentie als je een game zo gigantisch maakt.

Naast Elden Ring maak ik nog wat tijd vrij om te relaxen met Jurassic World Evolution 2. Ik kreeg de kans om DLC voor de game te recenseren, wat een ideale kans is om de game terug op te pikken en even tot rust te komen na de intense gevechten in de Lands Between.


Lazlo

Het nieuwe Formule 1-seizoen staat voor de deur en ik ben intussen alweer helemaal bijgebeend met Drive to Survive. Redenen genoeg dus om F1 2021 nog eens vanonder het digitale stof te halen en enkele races te rijden. Niet dat er heel veel tijd voor zal overschieten. Eerst en vooral is het het verjaardagsweekend van vrouwlief, dus staan de nodige (familie)feestjes op de planning.

Als er dan toch nog wat tijd overschiet, wil ik zeker de nieuwste aflevering van Servant meepikken. Wat een heerlijke reeks is me dat zeg! Verder jagen we er het laatste seizoen van His Dark Materials door, voordat ons abonnement op Streamz eind deze maand afloopt.


RoMa

Een weekje eruit in Griekenland, dat heeft me enorm deugd gedaan. Maar jongens toch, dat levert toch meteen een mini-backlog aan gaming op.

Toen ik m’n PS5 aanzette gisteren wist ik niet wat eerst te doen: m’n prijzenkast in Gran Turismo 7 verder vullen, het verboden westen verder verkennen met Aloy in Horizon: Forbidden West of m’n ultimate team op punt zetten in FIFA 22? Uiteindelijk begon alles weer, zoals zo vaak, met een kroontje in Fall Guys. Dit weekend knal ik op alle eerder genoemde titels lustig verder.

Het nieuwe blinkende item dit weekend is echter de review copy van Ghostwire: Tokyo. Ik kijk al even uit naar deze bizarre Japanse horrortitel en ben enorm benieuwd! Hou je ogen open voor de review volgende week.

Op Netflix wijkt alles voor het vierde seizoen van Drive To Survive. Waar is m’n kwijlbakje voor elke keer dat Daniel Ricciardo op dat scherm verschijnt?


High_LordWolnir

Ook dit weekend is het nog vertoeven in The Lands Between. Intussen heb ik vier Great Runes verzameld en bevind ik mij in het laatste gebied van de game. Of ik het spel effectief ga uitspelen dit weekend, durf ik te betwijfelen. Aangezien Ghostwire: Tokyo volgende week verschijnt, gaat mijn aandacht de komende week alleen maar uit naar Elden Ring. Lukt het mij om de game uit te spelen voor 25 februari, de dag van release van Ghostwire: Tokyo?

Voor Call of Duty: Vanguard maak ik tussendoor wel graag eventjes tijd. Nog zo’n 25-tal tiers te gaan en ook Season Two is voltooid.


auron_sagara

Hatsepats weeral weekend se. Na de review af te leveren van WWE 2K22, ben ik nog steeds bezig met MyFaction. Wat een verslavende modus is me dat zeg. De kampioenstitels zijn ook verdeeld tussen mij en mijn dochter, dus het zal enorm gaan stuiven bij ons thuis om de felbegeerde titels niet te verliezen.

De cyberpunk getinte game The Ascent op PlayStation 5, zal dit weekend ook wat uren gespeeld worden, want de review zal in de loop van volgende week op de website geplaatst worden. Het nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege is ook weer gestart,en daar ga ik toch ook weer wat uren in verslijten.

Het Vlaamse programma Twee Zomers is ook bekeken, en is het weer tijd voor een nieuwe serie te kiezen met het vrouwtje. Yellowjackets is nu aan de beurt en hier heb ik wel wat verwachtingen bij.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.