fbpx

Trust brengt de lichtgewicht en draadloze gaming headset ‘Thian’ op de markt

De Thian is de nieuwste headset van Trust. Hij is licht van gewicht, draadloos, multiplatform, oplaadbaar en klaar voor lange gamesessies. Tel daarbij op dat hij gedeeltelijk is gemaakt van gerecycled materiaal, en hij is nog eens goed voor het milieu ook. Toch?

Ter info: informatie komt uit persbericht, we hebben de headset niet getest.

De Thian is ontworpen met comfort in het achterhoofd, met kunstlederen oorkussens voor geluidsisolatie en een bovenlaag van gaas voor ademend vermogen. En met een gewicht van slechts 197 gram is de Thian echt lichtgewicht. Bovendien ondersteunt de ge├»ntegreerde oplaadbare batterij tot 13 uur continue speeltijd. 

Belangrijkste kenmerken:

  • Rijk geluid door de 40mm drivers
  • Milieuvriendelijk ontwerp; gemaakt van gerecycled materiaal
  • Lichtgewicht voor urenlang comfortabel gamen en oorkussens van mesh/kunstleer – het beste van twee werelden
  • 13 uur ononderbroken speeltijd met de ge├»ntegreerde oplaadbare batterij
  • Geschikt voor PC/laptop, PS4 en PS5
  • Opvouwbare microfoon en volumeregeling op het oor, met een knop om de microfoon te dempen
  • Draadloos met een razendsnelle 5,8 GHz-verbinding; USB-dongle meegeleverd. Kan ook bedraad worden gebruikt met de meegeleverde audiokabel van 1,2 m

De Thian is gemaakt van duurzaam materiaal dat 85% gerecycled plastic bevat, gecertificeerd door SCS. Het heeft een plastic-vrije verpakking – de doos, binnen buffer en hanger zijn gemaakt van makkelijk te recyclen karton, er worden geen kunststoffen of schuim gebruikt. Het verpakkingskarton is gemaakt van gerecyclede en verantwoord geproduceerde FSC-gecertificeerde houtvezels. De minimale afmetingen van de verpakkingen zijn ontworpen om materialen te besparen en de uitstoot door transport te verminderen. En dankzij de oplaadbare batterij zijn batterijen voor eenmalig gebruik niet meer nodig.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: