Stranger of Paradise Final Fantasy Origin launch trailer

In zijn review omschreef Bruno deze game als een Dark Souls-kloon in een fantasy-jasje, én stelde hij zich de vraag waarom iemand deze game zou spelen als Elden Ring nu de beste game in het genre is. Vanaf vandaag kan jij die keuze maken.

In Stranger of Paradise Final Fantasy Origin kunnen spelers een alternatieve hervertelling van het klassieke Final Fantasy-verhaal beleven, met een mix van uitdagende en strategische gameplay boordevol actie die zich afspeelt in de wereld en de overlevering van de geliefde serie.

Spelers kunnen zich aansluiten bij Jack en zijn bondgenoten, Ash, Jed, Neon en Sophia, terwijl ze de poorten van de Chaos Shrine opengooien en in een wereld van duistere fantasie stappen en spannende gevechten aangaan om te ontdekken of ze echt de Warriors of Light zijn die de profetie voorspelde.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)