Hier is de eerste trailer van The Quarry

The Quarry

Gisteren liet Supermassive Games al weten dat we vandaag de officiële aankondiging van The Quarry zouden krijgen. Via een reveal trailer hebben ze woord bij stuk gehouden.

Het verhaal volgt een groep kampbegeleiders en neemt je mee naar de laatste avond van een zomerkamp waar de ene gruwel na de andere op hun wacht. Dat het geen gezellig avondje rond het kampvuur zal worden, staat vast. David Arquette (bekend van de Scream-films) zal één van de hoofdrollen invullen.

The Quarry zal net zoals Until Dawn en The Dark Pictures in co-op gespeeld kunnen worden maar biedt ook de mogelijkheid om het spel in singleplayer te spelen. Spelers zullen de game met maar liefst zeven vrienden online of op de bank kunnen spelen. Zorg dus dat je genoeg controllers in huis hebt.

De belangrijkste kenmerken van The Quarry zijn:

  • JOUW VERHAAL, HUN LOT. Durf je te kijken wat er achter dat valluik zit? Onderzoek je het geschreeuw dat weerklinkt in het bos? Red je je vrienden of ren je wanhopig voor je leven? Elke keuze, groot of klein, geeft vorm aan je verhaal en bepaalt wie het verhaal kan navertellen;
     
  • EEN VERBLUFFENDE FILMISCHE ERVARING. Geavanceerde technieken voor het vastleggen van gezichten en filmische belichting, gecombineerd met ongelooflijke prestaties van een iconische cast van Hollywood-talenten, brengen de gruwelen van Hackett’s Quarry tot leven in een adembenemende, filmische thrill ride;
     
  • GENIET VAN DE ANGST MET VRIENDEN. Vertrouw op maximaal zeven vrienden in online game*, waar uitgenodigde spelers meekijken en stemmen over belangrijke beslissingen, waardoor een verhaal ontstaat dat door de hele groep wordt vormgegeven! Of speel samen in een party horror couch co-op ervaring waarbij elke speler een raadsman kiest en hun acties bepaalt;
     
  • BEPAAL JE ERVARING. Instelbare moeilijkheidsgraad voor alle gameplay-elementen laat spelers van elk niveau genieten van de horror. En als je liever kijkt dan speelt, kun je in de Movie Mode van The Quarry genieten als een filmische thriller met binge-waarde. Kies hoe je wilt dat het verhaal zich ontvouwt, leun achterover en eet wat popcorn tussen al het geschreeuw door!

The Quarry zal op 10 juni verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De officiële website kunnen jullie hier bezoeken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.