For Honor’s Jaar 6 Seizoen 1, Golden Age, is nu live

Ik was een heel grote fan van For Honor bij launch. Jammer genoeg liet de multiplayer het bij launch afweten waardoor ik al snel afhaakte. Maar ik had beter wat geduld gehad. Ubisoft bleef investeren in het spel, met heel wat succes als gevolg.

For Honor Jaar 6 Seizoen 1 Golden Age, is nu live voor alle spelers op alle platformen. Het nieuwe jaar markeert weer een nieuwe verhaallijn in het For Honor-universum. Dit verhaal begint met een relikwie, een eeuwenoude kelk, die spelers terugbrengt naar de Golden Age van Heathmoor.

Hier ontdekken spelers de oorsprong van de Wardens via Lord Ramiel, de allereerste van hun soort. Het nieuwe seizoen komt samen met een nieuw event, The Oath of Wyverndale en de introductie van fase 1 van het lange-termijn plan om cross-play te implementeren in de game.

Het lange-termijn plan van For Honor voor de introductie van cross-play bestaat uit twee fases. In fase 1, wat live gaat met Golden Age, worden PC-, PlayStation- en Xbox-spelers samengevoegd voor matchmaking voor alle multiplayer gamemodi, met uitzondering van Custom Match, Arcade Training en het hoofdverhaal. Fase 2 van dit plan, waarin speler strijdkrachten bundelen met cross-platform vrienden, komt later dit jaar.

Het lanceringsevent van dit eerste seizoen, The Oath of Wyverndale bevat een nieuwe gamemodus, een gratis event pass, wapens en meer. De gamemodus vindt plaats op de Cathedral Map, waar spelers een team vormen om de held van de Golden Age, Lord Ramiel, uit te dagen.

Het team dat Ramiel kan verslaan, krijgt de kans om het vijandelijke team op te jagen en voor eens en altijd mee af te rekenen. The Oath of Wyverndale brengt een nieuwe Hero Skin van Lord Ramiel met zich mee, welke verkrijgbaar is voor 25.000 Steel. Ook is er een nieuwe Battle Pass met meer dan 100 niveaus en beloningen beschikbaar die het thema van het seizoen weerspiegelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)