Hard West 2 komt later dit jaar naar pc

Het Wilde Westen en het occulte komen samen in dit bovennatuurlijke vervolg op het populaire turn-based strategiespel.

Hard West 2 gaat op alle fronten een stapje verder, met de unieke nieuwe Bravado State die een agressievere benadering van gevechten biedt. Het uitgebreide, personage-gedreven verhaal van de game wordt tot leven gebracht door de stemmen van Kevin Conroy (Batman: The Animated Series), Darien Sills-Evans (Days Gone, League of Legends) en Adam Gifford (The Colony, Batman: Hush).

Hard West 2 biedt een klassieke Western-wereld met een bovennatuurlijke twist, waar legendes vertellen over een ongrijpbare spooktrein met een premie van goud voor het grijpen. Maar wanneer eersteklas oplichter Gin Carter het transport overvalt, ontdekt hij dat deze “spooktrein” precies dat is. Nu moet Gin een bende vreemde vogelvrij verklaarden aanvoeren en de duivel achtervolgen in een land dat door duisternis wordt aangeraakt, waarbij hij het opneemt tegen zowel levende als ondode krachten.

Hieronder de reveal trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)