“Bloodborne is beter dan Elden Ring”

Elden Ring is dé game van het moment, en de best/snelst verkopende FromSoft-titel. En toch vinden de fans dat Bloodborne beter is…

Iedereen, jong en oud, beginner en ervaren rat, speelt momenteel Elden Ring. Ik twijfel er niet aan dat heel wat spelers zich hebben laten “vangen” door het woord toegankelijker dan de Souls-games.

Toch vinden heel wat Elden Ring-fans dat Bloodborne beter is. Zij vinden namelijk dat Bloodborne beter werk heeft geleverd op het gebied van de lore, ondanks de inbreng van George R.R. Martin.

Hoewel Bloodborne kan steunen op een geweldige world-building, heeft Elden Ring recht gedaan aan de wereld die George R.R. Martin heeft gebouwd. Hij heeft de hele wereld van voor de Shattering opgebouwd, en From Software heeft vanaf dat punt het heft in eigen handen genomen.

Akkoord?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)