De ruimte is je strijdtoneel in launch trailer voor Distant Worlds 2

Het is nog steeds van Homeworld geleden dat we nog eens een goede ruimte-RTS konden spelen. Kan Distant Worlds 2 zich meten met Homeworld?

In het eerste deel werd de standaard gezet voor het sci-fi 4X-genre zoals fans dat vandaag de dag kennen. Distant Worlds 2 bouwt hierop voort door spelers in een levend sterrenstelsel te lanceren dat constant in ontwikkeling is.

Geen twee avonturen zullen hetzelfde zijn, aangezien de game gebeurtenissen genereert die onafhankelijk van elkaar plaatsvinden binnen de spelwereld. Galaxies kunnen tot 2.000 sterrenstelsels bevatten, inclusief tienduizenden planeten, manen en asteroïden, wat zorgt voor een meeslepende ervaring die elke keer weer anders zal zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)