Is de releasedatum van Gotham Knights opnieuw gelekt?

Gotham Knights is de game waar ik het meest naar uitkijk. Een releasedatum is tot op heden nog niet officieel bevestigd, maar onlangs hadden we al een idee, rond welke periode deze game zou uitkomen, dit dankzij art director Jin Park. Nu is het de buurt aan een Ierse winkel.

Via concept-art had Jin Park per ongeluk “spring 2022” onthuld als eventuele periode van release voor Gotham Knights. Natuurlijk was dit meer een gerucht dan een bevestiging.

Toeval is dat een Ierse game-winkel de box art van Gotham Knights heeft staan, en daarop is wel een releasedatum te zien, namelijk 24 april. Als deze info zou kloppen, dan komt Gotham Knights effectief uit in de lente.

Gotham Knights verschijnt in 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.