Rockstar Games maakt grafische modi voor next-gen versie van GTA V bekend

GTA V

Om eerlijk te zijn had ik nooit gedacht om in 2022 nog een nieuwe versie van GTA V te zien verschijnen. Toch kunnen alle fans binnen een kleine twee weken opnieuw aan de slag met een next-gen versie van de game.

Vandaag heeft Rockstar Games via een bericht bekendgemaakt uit welke drie grafische modi spelers kunnen kiezen bij aanvang van de game. Een eerste is de Fidelity Mode. Op PlayStation 5 en Xbox Series X ondersteunt deze modus native 4K-resolutie met ray tracing. Op Xbox Series S ondersteunt deze modus een geüpscalede 4K-resolutie zonder ray tracing. In deze modus draait de game op 30 FPS.

Verder is er ook een Performance Mode. Deze ondersteunt op PlayStation 5 en Xbox Series X een geüpscalede 4K-resolutie zonder ray tracing en een resolutie van 1080p op de Xbox Series S. De game mikt dan wel op 60 FPS.

Tot slot kan je ook kiezen voor een Performance RT-modus op PlayStation 5 en Xbox Series X. Deze biedt ondersteuning voor een geüpscalede 4K-resolutie met ray tracing en mikt op 60 FPS.

Wie wil kan vanaf vandaag zijn of haar progressie van de Story Mode uploaden naar de Rockstar Games Social Club.

GTA V verschijnt op 15 maart voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Wie een fysieke versie van de game wilt, zal moeten wachten tot april.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.