Het zesde seizoen van Sea of Thieves brengt heel wat nieuwigheden

Sea-of-Thieves-Season-6-Featured

Ontwikkelaar Rare deelde de eerste details over het aankomende zesde seizoen van Sea of Thieves aan de hand van een nieuwe trailer. De video onthult onder andere de releasedatum en een overzicht van de grote veranderingen die de open-world game in 2022 zal ondergaan.

De vorige seizoenen van het spel duurden telkens tussen de 10 en 13 weken. Dat doet ons vermoeden dat de releasedatum voor het zesde seizoen ergens in maart zal plaatsvinden.

Sea of Thieves introduceert in het zesde seizoen Sea Forts. Daar neem je het op tegen Phantoms en Sea Fort Captains die je moet verslaan om hun schatkist vrij te spelen en er met hun beloningen vandoor te gaan. Er zijn zes forten beschikbaar om te raiden.

Een andere toevoeging aan het multiplayer gedeelte van de game is herspeelbare content onder de naam Pirate Legend Voyages.

In de video krijgen we ook een roadmap te zien voor 2022. Deze vertelt ons dat seizoen zeven, acht en negen respectievelijk in juni, september en december zullen lanceren.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.