Back 4 Bloods eerste expansion Tunnels of Terror verschijnt op 12 april

Nu Back 4 Blood reeds een tijdje beschikbaar is, en gratis via Xbox Game Pass, is het stilaan tijd om uit te kijken naar de eerste DLC. En die komt er binnenkort aan, namelijk op 12 april.

Het belangrijkste stuk van deze DLC is de gloednieuwe co-op PvE-modus Ridden Hives.

In Ridden Hives verkennen we een van de zeven verschillende dungeons, waarbij we onderweg hordes Ridden afslachten voor unieke loot en rewards. We krijgen ook te maken met een aantal nieuwe Ridden. Dit zijn onder andere de Warped Ridden, die bestaan uit Urchins, Shredders en Rippers. Deze Warped Ridden zijn ook speelbaar in de PVP Swarm-modus.

De uitbreiding bevat ook twee nieuwe Cleaners. Dit zijn Sharice, bijlzwaaiende brandweervrouw en Heng, een “spijkerharde, no-nonsense restauranthouder”. The Tunnels of Terror bevat ook 12 nieuwe wapenskins, zeven nieuwe legendarische wapens, nieuwe maps en meer.

De DLC valt samen met de release van een gratis update voor alle spelers. Deze bevat een nieuwe super-harde moeilijkheidsgraad bekend als No Hope.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)