Speel Ghostwire: Tokyo – Prelude gratis vanaf vandaag op PlayStation 5 en 4

Ghostwire Tokyo

Tango Gameworks en Bethesda kondigen de launch aan van de visuele novelle Ghostwire: Tokyo – Prelude, gratis voor alle PlayStation 5- en PlayStation 4-bezitters. Spelers die gebruikmaken van Steam of de Epic Games Store kunnen de prelude vanaf 8 maart 2022 gratis ervaren. 

Duik dieper in de wereld van Ghostwire met Ghostwire: Tokyo – Prelude. In deze spannende visuele novelle onderzoek je samen met de mysterieuze KK en zijn bovennatuurlijke detectives een vreemde verdwijning.

Maar tijdens dat onderzoek stuiten jullie op een nog veel duisterdere zaak. Je kunt op verschillende manieren reageren op KK’s handlangers en zo hun verhalen vormgeven in deze unieke prequel van Ghostwire. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Speel Ghostwire: Tokyo – Prelude gratis vanaf vandaag op PlayStation 5 en 4'

Reacties zijn gesloten.