The Walking Dead: Last Mile is een interactief live event dat deze zomer start op Facebook

Momenteel loopt het laatste seizoen van The Walking Dead. Ook ik ben als trouwe fan benieuwd hoe het verhaal uiteindelijk gaat aflopen. Deze zomer krijgen we echter nog een ander uniek event geserveerd.

Skybound en Genvid kondigen een massaal interactief live event aan, gebaseerd op de wereld van Robert Kirkman’s zombie-epos.

Dit wordt een exclusief Facebook-event, genaamd The Walking Dead: Last Mile. Volgens de makers wordt het een mix van een game en een interactieve televisieshow. We krijgen te maken met nieuwe hoofdrolspelers en een verhaal dat zich van minuut tot minuut live afspeelt.

Uniek is dat we zelf kunnen kiezen om te kijken hoe de actie zich ontvouwt, of om op verschillende manieren betrokken te raken.

Robert Kirkman is zelf alvast heel enthousiast over het project.

We zijn opgewonden om deze nieuwe MILE-ervaring te onthullen die zich zal afspelen in het universum van The Walking Dead, waar fans kunnen gamen en als een gemeenschap invloed kunnen uitoefenen op deze nieuwe wereld en zijn inwoners. Met The Walking Dead: Last Mile kunnen publieksleden een levende, ademende wereld van The Walking Dead streamen, waarbij ze collectief en individueel werken om het verhaal bij elke bocht te beïnvloeden. We zijn verheugd om samen te werken met onze partners Genvid en Facebook om deze baanbrekende visie tot leven te brengen.”

Er zijn op dit moment nog geen details over wat het plot zal zijn, of hoe lang het evenement zal duren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)