Nieuwe trailer van WWE 2K22 introduceert enkele RAW supersterren

Reikhalzend kijk ik uit naar WWE 2K22, Waarom? Simpel, de laatste twee delen in de WWE 2K reeks waren amper speelbaar en ben vooral benieuwd of het sabbatjaar dat ze speciaal hebben genomen, om de focus extra op WWE 2K22 te leggen, zijn vruchten gaat afwerpen.

De rosters van WWE 2K22 beginnen stilaan vorm te krijgen, onlangs werden er al enkele vrouwelijke- en mannelijke worstelaars onthuld, de mannelijke supersterren waren toen die van de brand Smackdown. Nu is het de beurt aan de mannen van de andere brand, RAW.

Seth ‘Freakin’ Rollins, AJ Styles, Dolph Ziggler, Damian Priest en The Miz maken hun opwachting om te bewijzen dat ze hun mannetje kunnen staan in de nieuwste game WWE 2K22 van Visual Concepts en 2K.

Vanaf 11 maart kunnen we de ene spear na de andere uitvoeren in WWE 2K22 en dit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.