Steam ziet integratie van Game Pass voor pc wel zitten

Game Pass voor pc en Xbox zijn toch wel twee dikke troeven voor Microsoft. Ook Valves frontman Gabe Newell is fan van het concept. Hij ziet een samenwerking met Microsoft hieromtrent ook wel zitten zegt hij.

Naar aanleiding van de launch van Steam Deck liet Valves hoofdman Gabe Newell weten dat hij de integratie van het concept via Microsoft wel ziet zitten, als Microsoft daar zin in heeft.

Hij zei daarover het volgende: “Ik denk niet dat het iets is dat we zelf moeten doen, een abonnementsdienst bouwen op dit moment. Maar voor hun klanten is het duidelijk een populaire optie, en we zouden graag met hen samenwerken om Game Pass op Steam te krijgen. We hebben daar al veel met mensen over gesproken. Als je klanten het willen, dan moet je uitzoeken hoe je dat voor elkaar krijgt. Dat is waar we zijn.

Momenteel werken Game Pass-titels nog niet op het Steam Deck. Dit omdat het nog niet mogelijk is om Windows op het platform te installeren. Het zou wel in orde moeten komen zodra GPU-drivers worden vrijgegeven door Valve en AMD.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)