Babylon’s Fall-demo nu gratis beschikbaar op PS4 en PS5

Twijfel je nog of Babylon’s Fall iets voor jou is of ben je nog niet helemaal overtuigd? No problemo! Vanaf vandaag kan je aan de slag met de gratis demo van deze game op zowel PS4 als PS5.

Heb je de demo gespeeld en wil je de game aanschaffen, dan is het goed om weten dat je gemaakte progressie mee overgaat naar je aankoop.

In Babylon’s Fall kruip je in de huid van een Sentinel, de ooit dienstplichtige gevangenen van het Keizerrijk. Een parasitair apparaat genaamd de Gideon Coffin is geïmplanteerd in je rug en geeft je ongeëvenaarde krachten. Je moet je ware potentieel beheersen om de top te overleven en het op te nemen tegen de Toren van Babel.

De game zelf verschijnt volgende week, op 3 maart.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)