Japans bedrijf geeft personeel vier dagen vrij om Elden Ring te spelen

Hallo? Waar moet ik solliciteren? Een baas die zijn personeel een lang weekend geeft om Elden Ring te spelen, hoe cool is dat?

Het Japanse bedrijf Pocket Pair stond er vandaag bij stil dat op de releasedag van Elden Ring het personeel zich niet zou kunnen, laat staan willen, concentreren op het werk. Dus besloot de baas om het personeel een 4-dagen tellend weekendje vrij te geven zodat ze zich zouden kunnen amuseren met Elden Ring.

Pocket Pair, ik kende het bedrijf ook niet, is trouwens een videogamestudio uit Tokio. Het spreekt dus haast voor zich dat de werknemers andere dingen aan hun hoofd hadden vandaag dan ‘werken’.

De dag is formeel uitgeroepen tot “Elden Holiday”. Ik zal eens aan mijn baas vragen of hij me ook vier dagen verlof wil geven, dan haal ik vandaag nog snel Elden Ring in huis!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)