Horlogemerk Bell & Ross is Official Timekeeper van GRID Legends

Horlogefabrikant Bell & Ross deelt met het Alpine F1 TEAM dezelfde passie voor nauwkeurige mechanica, snelheid en design en is geen onbekende in de autosport. Daarom heeft Bell & Ross haar relatie met de autowereld uitgebreid door de Official Timekeeper te worden van GRID Legends.

Als Official Timekeeper van GRID Legends zal Bell & Ross de rondetijden en tussentijden van spelers nauwkeurig bijhouden.

Spelers zullen ook kunnen experimenteren met het rijden met een gepersonaliseerd voertuig met een Bell & Ross in-game belettering, exclusief ontworpen voor GRID Legends.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)