Fysieke Editie Life is Strange: True Colors voor Nintendo Switch nu verkrijgbaar

Life Is Strange: Remastered Collection

Geen fan van bloederige gevechten, mechanische dino’s of snelle wagens? Dan is Life is Strange misschien iets voor jou.

De Switch-editie van Life is Strange: True Colors werd op alle vlakken geoptimaliseerd voor dit platform, ongeacht of op tv of in handheld-stijl wordt gespeeld.

In dit avontuur waarin het verhaal centraal staat, kruip je in de huid van Alex Chen, een jonge vrouw met het geheime vermogen om de sterke emoties van anderen te absorberen en manipuleren. Wanneer haar broer omkomt bij een zogenaamd ongeluk, moet Alex haar grillige kracht gebruiken om de waarheid te ontdekken – en de duistere geheimen te onthullen die in het stadje begraven liggen. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)