Nieuwe combat-trailer en seizoen 1-details van Babylon’s Fall onthuld

Babylon's Fall

In aanloop naar de lancering van de gratis Babylon’s Fall PlayStation-demo op 25 februari, heeft Square Enix vandaag een nieuwe Combat 101-trailer uitgebracht.

De trailer toont de unieke gameplay-mechanics waarmee spelers niet alleen wapens in beide handen kunnen houden, maar met de kracht van hun Gideon Coffin ook nog eens gebruik kunnen maken van twee extra, spectrale wapens. Dit vechtsysteem met vier wapens biedt spelers ongekend veel ruimte om de gevechtservaring aan te passen en vernietigende combinaties los te laten op de vijanden van de ziggurat.
 
Daarnaast is een roadmap voor Season 1 onthuld die een indruk geeft van alle actie die naar Babylon’s Fall komt tussen de dag van de lancering en 31 mei, inclusief nieuwe game-modes, een nieuwe faction, een nieuw wapentype, nieuwe verhalende content, nieuwe eindbazen, pantsers, quests en meer. Alle spelers krijgen gratis de Premium Battle Pass voor Season 1.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)