Nieuwe update voegt crossplay toe aan Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys Ultimate Knockout PlayStation PC Crossplay

Fans van wandelende bonen hebben er wat meer speelkameraadjes bij! Want ontwikkelaar Mediatonic heeft via een zogenaamde mid-season update crossplay toegevoegd aan Fall Guys: Ultimate Knockout!

Mediatonic werd bijna exact een jaar geleden overgekocht door Epic Games. Daar werpen ze nu de vruchten van. Want volgens het blogbericht hebben de technische wizards van Epic ervoor gezorgd dat er nu crossplay mogelijk is tussen de PlayStation- en PC-versies van de populaire game.

Enige voorwaarde is dat je jouw game moet koppelen aan een Epic Account. Je krijgt hier sowieso ook een herinnering van wanneer je de game opstart.

Mediatonic voegt meteen ook een nieuwe mode toe: Sweet Thieves. Hierin moeten het ene team snoep stelen terwijl het andere team de snoepvoorraad moet beschermen. Verder worden er een heleboel bugs geplet. Een overzicht vind je in hetzelfde blogbericht.

Fall Guys: Ultimate Knockout moet later ook nog voor Xbox-consoles en Nintendo Switch verschijnen. Wanneer dit zal zijn, is niet bekend. Maar dat zal alvast niet dit jaar zijn…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.