Hunt: Showdown viert zijn vierde verjaardag met heel wat nieuwe content

Cryteks Hunt: Showdown is toch wel een aparte game. Dat heeft het te danken aan een boeiende mix van horror, PvP en PvE in een uniek coöp-jasje. Check het zeker eens als je de kans hebt.

Dit jaar viert de game zijn vierde verjaardag en dat is voor het team van Crytek, de studio achter deze game, reden genoeg om de fans te bedanken met nieuwe content.

Samen met speciale jubileumcontent, omvatten nieuwe goodies een Twitch Drops-campagne, een jubileumverkoop en nieuwe branding.

Het hele team heeft de afgelopen vier jaar keihard gewerkt om van Hunt een speciale ervaring voor iedereen te maken,” zegt Fatih Özbayram, interim game director voor Hunt: Showdown. “Elke match vertelt een uniek verhaal, en dat is waarom mensen keer op keer terugkomen naar de bayou.

De nieuwe Twitch Drops-campagne zal vier Legendary Weapons en een Legendary Hunter omvatten. Deze begint 23 februari en loopt tot dinsdag 1 maart. Het enige wat je hiervoor moet doen is naar je favoriete Hunt: Showdown Twitch-streamer kijken om de gratis beloningen binnen te halen.

Ondertussen krijgt Hunt: Showdown een merkfacelift om de PvPvE gameplay te weerspiegelen. Denk hier bijvoorbeeld aan een aantal nieuwe achtergronden die je kan downloaden.

Nieuw of onbekend met de reeks? Check dan Cryteks YouTube-kanaal voor een reeks handige video’s onder de titel “50 Ways To Die”. Hier vind je tips over wat je vooral niet moet doen in de game.

Crytek zal ook een “Beauty of Hunt”-video uitbrengen waarin “enkele van de locaties en landschappen” in het spel worden getoond, voor de fans van graphics.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)