Gratis PS Plus games voor maart wederom vroegtijdig gelekt

PlayStation Plus

Nog een paar dagen geduld en dan duiken we met zijn allen de maand maart in. Het moment dus om kennis te maken met de PS Plus games voor maart, want die zijn weer vroegtijdig gelekt door Dealabs.

Wat we al meteen kunnen ontkrachten is dat Sifu een van de gratis games is. Dat gerucht deed eerder deze week de ronde. En dat blijft dus een gerucht.

Wat ook zeker is, is dat we GTA Online als extraatje mogen verwachten. Echter voor een beperkte periode van zo’n drie maanden hebben we ons laten vertellen.

Als Dealabs ook deze keer de juiste info heeft te pakken gekregen (hoe doen die mensen dat trouwens), dan kunnen we volgende maand Ark Survival Evolved en Team Sonic Racing gratis op de PS4 downloaden.

En stel je nu eens voor dat GTA V als klap op de vuurpijl de PS5-titel zou zijn? De game verschijnt immers in maart, en geef toe, iedereen heeft deze toch al gespeeld. Dus waarom niet cadeau doen aan de fans die de reeks jarenlang hondstrouw gesteund hebben?Of blijft het bij GTA Online?

Later vandaag zal Sony ongetwijfeld wel het officiële lijstje uitsturen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)