World of Warcraft: Shadowlands Eternity’s End launch trailer

World of Warcraft Eternity

De wereld van World of Warcraft: Shadowlands wordt nog uitgebreider en boeiender met de release van Eternity’s End.

De Jailer heeft nu de sleutel in handen om een nieuwe realiteit te creëren waar alle zielen in zijn dienst knielen. In een laatste gevecht moeten de helden van Azeroth hem achtervolgen tot in het mysterieuze rijk van Zereth Mortis, waar de Progenitors voor het eerst het hiernamaals smeedden.

Wij kregen de kans om het team achter Eternity’s End uitgebreid te reviewen. Daar lees je alles over in deze special.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)