JRPG Soul Hackers 2 komt deze zomer uit

Ontwikkelaar Atlus kondigt JRPG Soul Hackers 2 aan, en zou deze zomer speelbaar moeten zijn. Soul Hackers 2 is een vervolg op Devil Summoner: Soul Hackers dat 25 jaar geleden het levenslicht zag.

Het verhaal gaat over Ringo en haar team, dat alles op alles zet, om het conflict dat heerst tussen ‘devil summoners’ op te lossen. Alles speelt zich af op het einde van de 21ste eeuw. Het lot van de wereld ligt in de handen van het team van Ringo, en het is te hopen dat ze slagen in hun opzet of het zou weleens effect het einde van de 21ste eeuw kunnen worden.

Heel wat Megami Tensei-fanaten zullen de gameplay van Soul Hackers 2 smaken, want er werd al gameplay getoond. Er wordt weer gewerkt met een party van personages die op avontuur gaan. De combat is turn-based, en dit doet ons vooral denken aan de Persona serie, dat in feite een Megami Tensei spin-off is.

Ontwikkelaar Atlus bevestigde ook dat de nieuwe JRPG een combinatie hanteert van de Megami Tensei reeks en de eerste Soul Hackers, speciaal om het 25 jarige jubileum van de game te vieren.

Soul Hackers 2 is vanaf 26 augustus 2022 beschikbaar en zou speelbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.