Is het populaire Sifu een van de PS Plus games voor maart?

Sifu

Deze week komen we ongetwijfeld te weten welke games we als PS Plus-abonnees gratis aan onze collectie mogen toevoegen. En wie weet, misschien is een van die games wel het ontzettend populaire Sifu…

Naast GTA Online dat we sowieso gratis krijgen, los van de nog aan te kondigen PS Plus games voor maart, zou ook ontwikkelaar Sloclaps Sifu aan het lijstje officiële PS Plus games toegevoegd worden.

Dat is toch wat heel wat mensen vermoeden als ze mogen afgaan op de vermelding van de game in de browserversie van de Game Library-sectie van de PlayStation-account.

Als je Sifu hebt, kun je je via de internetbrowser van je keuze aanmelden bij je PlayStation-account, naar de bibliotheeksectie gaan en op het tabblad ‘Gespeeld’ klikken. Daar zal je zien dat Sifu een PS Plus-logo gekregen heeft naast de versie (PS4 of PS5) die je hebt gespeeld.

In de volgende afbeelding zie je dat Sifu dat PS Plus-pictogram deelt met andere games zoals Dirt 5 en Persona 5 Strikers. Toeval of niet, games die de voorbije maanden ook deel uitmaakten van het PlayStation Plus-aanbod.

We zullen het ongetwijfeld later deze week ontdekken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)