Dit is de roadmap voor Fallout 76 in 2022

Fallout 76 kende een wankele start, maar uiteindelijk kwam alles in orde en nu is de game alive and kicking. En die lijn trekt Bethesda ook door in 2022.

In 2022 kunnen de fans heel wat nieuwe content ervaren, te beginnen met de Invaders From Beyond-update in het voorjaar.

De zomer belooft een verscheidenheid aan Public Events om aan deel te nemen met de Test Your Metal-update.

In de herfst wagen spelers zich buiten de grenzen van Appalachia, in de Pitt met een geheel nieuwe expeditie.

De winter markeert de komst van de reizende Nuka-World roadshow in Appalachia, met nieuwe Public Events, een nieuw Region Boss Public Event, nieuwe loot en nog veel meer!

Om af te sluiten, betekent een nieuw jaar van Seasons meer wapens, uitrusting en items om je C.A.M.P. mee uit te rusten. Lees verder voor het volledige overzicht van wat er dit jaar naar Fallout 76 komt.

Lente
Onze volgende patch komt er binnenkort aan met een geheel nieuw seizoensevenement, Invaders From Beyond. Dan komen spelers verspreid over de volledige map UFO’s en buitenaardse wezens tegen. Versla de indringers en vernietig hun Brainwave Siphons voordat ze hun “onderzoek” voltooien. Deze patch brengt ook verbeteringen en wijzigingen aan Fallout Worlds, inclusief de mogelijkheid om S.C.O.R.E. op dagelijkse en wekelijkse challenges te verdienen, nieuwe instellingen voor C.A.M.P. gebouwen, PvP-instellingen, VATS uitschakelen en Legendarische Perks.

Zomer
De Test Your Metal-update komt met drie nieuwe Public Events: Test Your Metal, Eviction Notice en Moonshine Jamboree. Fallout 1st-leden kunnen verbeteringen aan het scoreboard verwachten, zoals exclusieve challenges, meer S.C.O.R.E. te verdienen, en exclusieve rangen op het scoreboard.

Herfst
Expedities: The Pitt introduceert een geheel nieuwe manier om Fallout 76 te spelen. Spelers kunnen via een nieuwe hub in Whitespring voor het eerst in de game buiten Appalachia gaan. Deze update introduceert herhaalbare off-site missies waarin spelers nieuwe beloningen verdienen, en nieuwe NPC’s ontmoeten inclusief quests en dialoogopties. Daarnaast worden de Trogs opnieuw geïntroduceerd, een vijand die voor het eerst werd gezien in Fallout 3’s The Pitt.

Winter
Een ondernemer van de wasteland heeft de vooroorlogse, reizende roadshow Nuka-World on Tour op gang gebracht. De roadshow heeft zijn zinnen gezet op de Ash Heap regio van Appalachia. Spelers kunnen met deze update nieuwe Public Events verwachten, waaronder een nieuw Region Boss Public Event. Verdien loot, verken het terrein en ga de dialoog aan met nieuwe NPC’s om meer over de show te weten te komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)