Trust introduceert het Callaz TKL-gaming toetsenbord

Net zoals muizen, headsets en controllers zijn ook toetsenborden een belangrijk wapen wanneer je in games vertoeft. Reden genoeg voor Trust om uit te pakken met een nieuw toetsenbord.

Info: onderstaande info komt uit een persbericht. We hebben het toetsenbord zelf niet getest.

Volgens marktonderzoek van GfK geeft 20% van de PC-gamers de voorkeur aan een compact gaming toetsenbord. Voor deze gamers, voegt Trust nieuwe TKL (tenkeyless) toetsenborden toe aan zijn assortiment, een toetsenbord zonder numerieke pad aan de rechterzijde.

TKL-toetsenborden nemen minder ruimte in op je bureau, waardoor je muis en jijzelf meer vrijheid om te bewegen hebben. Uit onderzoek van GfK blijkt dat TKL en mechanische switches de twee belangrijkste trends zijn binnen de game-industrie. Na het GXT 833 Thado TKL Keyboard brengt Trust nu zijn tweede compacte toetsenbord uit welke mechanisch is en daarmee inspeelt op de op één na grootste trend in de markt. Dit model versterkt het assortiment van Trust. 

Belangrijkste kenmerken van het Callaz-toetsenbord:

– Compacte, ruimtebesparende ‘TKL’-indeling  Rode Outemu lineaire mechanische schakelaars die meer dan 50 miljoen toetsaanslagen meegaan
– Duurzame metalen bovenplaat voor een solide gevoel 
– Achtergrondverlichting in 6 vaste kleuren met 20 modi van instelbare helderheid en snelheid
– 11 Fn media keys

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)