Vanguard/Call of Duty: Warzone pakt cheaters aan met een uniek damage-shield

Cheaters blijven, ondanks Activisions Ricochet anti cheat systeem, een plaag in Warzone/Vanguard. Nu komt het anti cheat team binnenkort met een nieuw, en uniek systeem op de proppen om cheaters alsnog een halt toe te roepen. (Als het werkt tenminste)

Het Call of Duty anti-cheat team werkte al een tijdje aan wat het zelf omschrijft als een damage-shield. Een uniek systeem, dat klaar is om gereleaset te worden, en als het zijn werk doet zoals het hoort effectief alle niet-cheatende spelers in een lobby god-modus zal geven tegen cheatende spelers.

Welke cheat de cheater ook mag gebruiken, gaande van wall hacks tot aim assists, de cheater zal geen damage kunnen doen op de eerlijke speler. Het systeem zelf heeft voor de rest geen invloed op de non cheater zegt het team. Zij zullen ” zich nooit mengen in vuurgevechten tussen community members die het spel eerlijk spelen.”

Volgens het Ricochet team zal het “damage shield” of god mode ook geen kans hebben om willekeurig op te treden, waardoor spelers immuniteit krijgen voor schade terwijl ze dat niet zouden moeten hebben.

Ik ben benieuwd!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)