Chef Life: A Restaurant Simulator komt najaar 2022 naar consoles en pc

Lekker eten, daar ben ik fan van. Koken zelf? Absoluut niet. Als ik dan zie hoe mijn broer goed en lekker kan koken, dan ben ik soms stiekem jaloers. Maar ik heb er het geduld niet voor, en heb problemen met de timing. Of ik dan een restaurant zou kunnen runnen? Waarom niet? Zolang ik maar goed en voldoende personeel heb.

Nacon en Cyanide kondigen hun nieuwe simulator in de LIFE-reeks aan, genaamd Chef Life: A Restaurant Simulator. Dit, voor de kenners en lekkerbekken onder jullie, in samenwerking met de beroemde Michelin-gids. In Chef Life: A Restaurant Simulator krijgen spelers de leiding over hun eigen restaurant, voor een game-ervaring met zowel management- als simulatie-aspecten.

Spelers moeten hun kookvaardigheden oefenen, hun team aansturen en de beste keuzes voor hun bedrijf maken. 

De game verschijnt op 7 oktober 2022 voorPlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)