OPGELET: Elden Ring-spoilers verschijnen online

Elden Ring

Als je eind deze week met een maagdelijke en onbevlekte blik wil beginnen aan Elden Ring, dan kan je maar beter een paar dagen van het internet verdwijnen.

Er zijn namelijk reeds heel wat mensen die blijkbaar een retail copy hebben weten te bemachtigen van de game. En die mensen vinden het blijkbaar plezant om hun fratsen met de game te delen op het internet.

Zo zijn op YouTube onder meer de openingsfilmpjes van Elden Ring uitgelekt, naast uitgebreide gameplay en korte clips van gebieden die niet in promotiemateriaal te zien waren.

Op onze specials-pagina kunnen jullie terecht voor spoilervrije info, tips en tricks en meer rond Elden Ring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)