Specials

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 26 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Vrijdag 1 juli om 17u00 is het wederom tattoo time! Aangezien ik fan ben van Vikings, The Last Kingdom, Vikings: Walhalla en uiteraard Assassin’s Creed Valhalla hebMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 26 – 2022”

De gamereleases van juli (F1 2022, Stray, Xenoblade Chronicles 3,…)

Allemaal beestjes! Dat is duidelijk het thema van juli. Een eiland vol vriendelijke kikkers, een beer met z’n eigen Bed & Breakfast, een kat op de vlucht van robots en een leger van Digimon met reden tot feest. We gaan nogal wat mogen aaien en knuffelen deze maand. De gevaarlijkste beesten zijn misschien wel deMeer lezen over “De gamereleases van juli (F1 2022, Stray, Xenoblade Chronicles 3,…)”

Sony lanceert ‘INZONE’ gaming gear brand: nieuwe monitors en headsets speciaal voor maximale gaming prestaties

Sony kondigt vandaag de komst aan van INZONE: een nieuw merk voor gaming gear dat de zintuigen op scherp stelt en maximale gaming mogelijkheden biedt. Opgelet: onderstaande info komt uit het persbericht. We hebben deze hardware niet getest. INZONE-monitors leveren beelden met een groot dynamisch bereik en een hoge resolutie, terwijl de headsets een superieur geluidMeer lezen over “Sony lanceert ‘INZONE’ gaming gear brand: nieuwe monitors en headsets speciaal voor maximale gaming prestaties”

Op de virtuele koffie bij de designers van Hearthstone: Murder at Castle Nathria

Hoewel de zomer nog maar net van start is gegaan, blik ik toch vooruit naar 2 augustus. Het aanvatten van die maand betekent namelijk niet alleen dat de helft van de zomervakantie erop zit; maar valt typisch ook samen met de release van de jaarlijkse tweede uitbreiding in het Hearthstone-jaar. Deze keer trekken we metMeer lezen over “Op de virtuele koffie bij de designers van Hearthstone: Murder at Castle Nathria”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 25 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Vampire The Masquerade: Swansong heb ik uitgespeeld de voorbije week. Hoog tijd om mijn tanden in The Quarry (186 eindes) te zetten. Ik heb zowel Until DawnMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 25 – 2022”

New PlayStation Plus Essential Extra Premium

Alles wat je moet weten over het nieuwe PlayStation Plus

Sony heeft zijn online abonnementsdienst op de schop gegooid en schotelt ons in plaats van een abonnementstype nu drie verschillende smaken voor. Het is niet evident om te weten welke smaak nu het beste bij jou past. Daarom zetten we alles netjes op een rijtje zodanig dat jij straks onbezorgd online kan gamen met veelMeer lezen over “Alles wat je moet weten over het nieuwe PlayStation Plus”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 24 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend ga ik het hele weekend insecten verdelgen! Kruipend, vliegend, glijdend, spuwend, het kan me niet schelen: ze gaan er allemaal aan! Ik ben namelijk drukMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 24 – 2022”

“Hearthstones: Throne of the Tides mini-set biedt je waar voor je geld”

Een Hearthstone-uitbreiding komt de laatste jaren geregeld in twee waves. Zo heb je traditioneel eerst de release van de échte uitbreiding met nieuwe mechanics, kaarten, modi; kortom the real deal. Eens de storm is gaan liggen, volgt er iets later meestal een mini-set; een set van enkele kaarten die – in tegenstelling tot de boostersMeer lezen over ““Hearthstones: Throne of the Tides mini-set biedt je waar voor je geld””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 23 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Als de gaming goden het toelaten, dan steek ik dit weekend menig uur in Vampire The Masquerade – Swansong want ik denk dat het einde nadert. DaarnaastMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 23 – 2022”

UPDATE – Met deze kalender mis je geen seconde van de Gaming Zomer 2022

De plezantste en belangrijkste periode op vlak van games staat weer voor de deur. Dit jaar gaat de E3 niet door, maar dat wil niet zeggen dat er daardoor minder nieuws te rapen valt. De komende weken en maanden staan er heel wat (digitale) persconferenties op de planning, met Summer Game Fest en Gamescom alsMeer lezen over “UPDATE – Met deze kalender mis je geen seconde van de Gaming Zomer 2022”

Fortnite Collision

Dit was Fortnite Collision, het Chapter 3 Season 2 End Event

Nooit van mijn leven had ik gedacht zoveel tijd te spenderen in Fortnite. Vanaf het moment dat Epic Games de Zero Build-modus heeft toegevoegd, ben ik eraan voor de moeite. Het was dan ook reikhalzend uitkijken naar het live event ‘Collision’. Het zou mijn allereerste event worden in Fortnite, en ik zat op tijd klaarMeer lezen over “Dit was Fortnite Collision, het Chapter 3 Season 2 End Event”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 22 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een lang weekend, en dat ga ik volledig vullen met vampieren. Om te beginnen verder spelen met Vampire The Masquerade: Swansong, een titel met een intrigerend enMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 22 – 2022”

Overwatch 2

“Data uit Overwatch 2-bèta is van onschatbare waarde”

Had jij het geluk om deel te nemen aan de Overwatch 2 PvP-bèta? Dan heb je je wellicht kostelijk geamuseerd met de game gedurende die enkele dagen. Wat je misschien nog niet wist, is dat je ook hebt bijgedragen aan de toekomst van de game. De data die voortvloeide uit de bèta werd namelijk geanalyseerdMeer lezen over ““Data uit Overwatch 2-bèta is van onschatbare waarde””

De gamereleases van juni (The Quarry, Mario Strikers, Outriders: Worldslayer…)

Elke dag krijgen we langer zonlicht maar als het eenmaal donker is, is het gevaarlijker dan ooit. Psychologische horror heeft een misplaatste hoogmis in juni met demonen, onderwatermonsters en bossen vol ongekend gevaar. Toch is het meest enge deze maand misschien wel een mobile game-release. Gelukkig kunnen we nog futuristisch racen en voetballen, of hedendaagsMeer lezen over “De gamereleases van juni (The Quarry, Mario Strikers, Outriders: Worldslayer…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 21 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Of onze reviews betrouwbaar zijn? ABSOLUUT! Ik heb me namelijk na het lezen van Wolnirs review van Vampire The Masquerade: Swansong op de game gestort en ikMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 21 – 2022”

PGL Major Antwerp – Counter-Strike Global Offensive-sfeerverslag van onze man ter plaatse

Het meest prestigieuze toernooi, de Champions League van Counter-Strike is de CSGO PGL Major. 120 spelers en 24 teams streden 2 weken lang om een bedrag van vijfhonderdduizend euro en 1 titel. Ik was erbij tijdens de halve finales in de Koekenstad, meer bepaald in het Sportpaleis. Info over Counter-Strike, mijn indrukken en het verslagMeer lezen over “PGL Major Antwerp – Counter-Strike Global Offensive-sfeerverslag van onze man ter plaatse”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 20 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Volgende week heb ik een weekje verlof, dus misschien ga ik er nu eindelijk werk van maken: beginnen met Cyberpunk 2077. Zeker nu Netflix de eerste beeldenMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 20 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 19 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Halo Infinites Season 2 Lone Wolves is uit dus die ga ik zeker eens proberen dit weekend. Of ik daarvoor Fortnite aan de kant ga schuiven? DatMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 19 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 18 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga FIFA 22 is gratis op PS5 voor PS Plus-abonnees. Reden genoeg voor mij om na een pauze van 3 edities de game nog eens op te pikkenMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 18 – 2022”

Retrogamevibes in Kalken

Net zoals de jaren 80-muziek tijdloos is, zijn games uit die periode dat ook. Ze zijn immers de grondlegger van spellen waar we de dag van vandaag zoveel plezier van hebben. Deze werden geëerd op een stralende zonnige Dag van de Arbeid. Kalken ligt op een halfuur rijden van waar ik woon, dus het idealeMeer lezen over “Retrogamevibes in Kalken”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 17 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Nu Stormveil Castle (Elden Ring) helemaal van mij is, en ik Godrick The Grafted naar Pierenland heb gestuurd, is het tijd om mijn avonturen in de LandsMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 17 – 2022”

De gamereleases van mei (Sniper Elite 5, Evil Dead: The Game, Trek to Yomi,…)

Monsters come in many forms. Zoveel is duidelijk in mei. Sommigen komen uit de ruimte in de vorm van helse demonen of groteske beesten. Sommigen zijn gewoon menselijk maar branden je dorp plat of voeren boosaardige nazistische plannen door. Anderen zuigen het bloed rechtstreeks uit je lijf of laten je wegrotten in de donkerste kerkers.Meer lezen over “De gamereleases van mei (Sniper Elite 5, Evil Dead: The Game, Trek to Yomi,…)”

Hearthstone: Voyage to the Sunken City

Enkele weken geleden ging het nieuwe Hearthstone-jaar van start; het Year of the Hydra. De ontwikkelaars bij Blizzard lieten alvast uitschijnen dat we ons dit jaar niet aan grote en spectaculaire changes moeten verwachten zoals bijvoorbeeld nieuwe modi. Dit jaar wordt er daarentegen terug gefocust op het aanscherpen van de huidige modi waarbij geregeld kleineMeer lezen over “Hearthstone: Voyage to the Sunken City”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 16 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend ga ik kamperen! Yep! Ik sla mijn tenten op in de buurt van Stormveil Castle, gelegen in de bossen van The Lands Between, een uitgestrektMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 16 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 15 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend zet ik mijn cowboyhoed op. Ik ben altijd al een fan geweest van het western filmgenre, en ook games als Outlaws, Desperados en Call ofMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 15 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 14 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga May the Force be with me! Of met andere woorden, ik hoop dat mijn Jedi-krachten sterk genoeg zijn om mijn vrouw ervan te overtuigen dat ik ditMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 14 – 2022”

FACTS Spring 2022 u was geweldig!

“Alez jong, hoe is dat mogelijk?” was de zeer logische reactie die ik meestal kreeg als ik zei dat ik nog nooit naar FACTS was geweest. En inderdaad, hoe wás dat eigenlijk mogelijk? Met die leegte op m’n avonturenlijst maakte ik afgelopen weekend eindelijk korte metten. FACTS Spring 2022 was een serieuze ervaring, en dezeMeer lezen over “FACTS Spring 2022 u was geweldig!”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 13 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Voila, ons coöp-team heeft World War Z uitgespeeld. Hoog tijd voor een in nieuwe uitdaging, en wat voor een. We hebben namelijk besloten om met zijn drieënMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 13 – 2022”

De gamereleases van april (LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, MotoGP 22,…)

April is geen maand om de ridderlijke regels aan ons laars te lappen. Met heel wat middeleeuws geweld moeten we zorgen dat onze zwaarden vlijmscherp staan. Hebben we toch genoeg van al die beleefde rivaliteit? Dan trekt ieders favoriete sci-fi universum een dubbele dosis vertier open. Ook sportfanaten komen meer dan aan hun trekken. WaarMeer lezen over “De gamereleases van april (LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, MotoGP 22,…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 12 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Na Remnant: From the Ashes en Aliens: Fireteam Elite zijn we met ons coöp-trio in World War Z gevlogen. En het moet gezegd: het is verdomd plezant. DaarnaastMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 12 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 11 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend is het zover. Cyberpunk 2077 op mijn Xbox Series X. Het moet er toch eens van komen. En misschien Elden Ring… Ik heb toegegeven aanMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 11 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 10 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Ik heb een druk weekend voor de boeg. Ik help een vriend met zijn verhuis van een huis naar een appartement. Dat wordt dus sleuren in plaatsMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 10 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 9 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Iets meer dan 60 uren heb ik gestoken in Horizon Forbidden West, en ik heb daar geen seconde spijt van gehad. Wat een fantastische game. Maar nu?Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 9 – 2022”

De gamereleases van maart (Ghostwire: Tokyo, Gran Turismo 7, GTA V, Tiny Tina’s Wonderlands,…)

Daar liggen we dan, uitgeput in de hoek. Vermoeid van al die uren Horizon, Dying Light, Elden Ring en god weet wat nog allemaal. Gepluimd van al die hard verdiende centjes. Zou maart ons even op adem laten komen? Natuurlijk niet. The Real Driving Simulator is eindelijk terug. We stappen in en vlammen meteen richting nieuwe krankzinnige avonturen in Tokyo, the Weird West en Tiny Tina’s Wonderlands. Onderweg pikken we wat worstelaars, een vosje en Kirby op. De auto zit weer propvol.

“Hearthstone: Onyxia’s Lair Mini-Set is jouw 2000 goudstukken waard”

Tussen grote uitbreidingen door durft Blizzard ons wel eens te verwennen een mini-set. Ook nu doet Blizzard dat, net voor het afsluiten the Year of the Gryphon. Met Onyxia’s Lair geeft Team 5 ons de mogelijkheid om 35 unieke kaarten in huis te halen voor 2000 goudstukken. Een goeie deal of spendeer je je geldMeer lezen over ““Hearthstone: Onyxia’s Lair Mini-Set is jouw 2000 goudstukken waard””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 8 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Wat ik dit weekend ga spelen? Awel, tot mijn grote schaamte moet ik toegeven dat ik nog nooit Fall Guys gespeeld heb! En nu ik deze weekMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 8 – 2022”

Diablo Immortal

“Diablo Immortal zit op schema en verschijnt zeker in 2022”

Diablo Immortal is niet Diablo IV, daar gaan we mee akkoord. En ja, ook wij zijn supergrote Diablo-fans, en dit al sinds het origineel uit 1996. Ja, ik ben inderdaad oud genoeg om die game honderd keer gespeeld te hebben, net als de sequels trouwens. Maar volgens ons is het Diablo-universum uniek genoeg om opMeer lezen over ““Diablo Immortal zit op schema en verschijnt zeker in 2022””

INTERVIEW | Alles over World of Warcraft Shadowlands’ nieuwste content patch 9.2 Eternity’s End

Pragalicous sprak met Blizzards Lead Narrative Designer Steve Danuser en Lead Game Designer Morgan Day over Eternity’s End, de nieuwste content patch voor World of Warcraft die er zit aan te komen. Patch 9.2 Eternity’s End zal voor ons verschijnen op 23 februari. Op 1 maart zullen de eerste acht eindbazen in de Sepulcher ofMeer lezen over “INTERVIEW | Alles over World of Warcraft Shadowlands’ nieuwste content patch 9.2 Eternity’s End”

Met deze vier tips haal je elke baas neer in Elden Ring

Of Elden Ring een zachtgekookt eitje is? Wat denk je? Volgens ons wordt het een even hardgekookt ei, of misschien zelfs een hele omelette als Dark Souls, Bloodborne en Demon’s Souls. Genoeg redenen voor ons om onze FromSoftware-experten op een brandende barbecue te leggen en te zien hoe ze zich hieruit zouden redden. Ondertussen namenMeer lezen over “Met deze vier tips haal je elke baas neer in Elden Ring”

Chronos Summit Cooler Master 2022

De coolste gear die Cooler Master presenteerde tijdens Chronos Summit 2022

Cooler Master blaast dertig kaarsjes uit dit jaar en viert dat met een stevige nieuwe productlijn. Tijdens hun Chronos Summit stelt de hardwareproducent nieuw lekkers voor dat al dan niet betaalbaar is voor de doorsnee gamer. Motion 1 Gaming Chair Verder breidt Cooler Master haar productengamma verder uit met nieuw bureaumeubilair op maat van gamers.Meer lezen over “De coolste gear die Cooler Master presenteerde tijdens Chronos Summit 2022”

Elden Ring

Pragalicious top 10 moeilijkste én beste FromSoftware-bossfights (part 2)

Zoals trouwe aanhangers van de franchise ondertussen al weten, zit het FromSoftware-universum vol met ontelbare pittige bossfights. Maar welke betekenis hebben deze bossfights nu eenmaal zonder een fatsoenlijke rangschikking? En dat is net waar we jullie te hulp willen schieten met deze special. “Uitdagend” en “origineel” gaan echter niet altijd hand in hand als hetMeer lezen over “Pragalicious top 10 moeilijkste én beste FromSoftware-bossfights (part 2)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 7 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Nu mijn review van Horizon Forbidden West live staat, ga ik eens rustig de tijd nemen om de losse eindjes aan mekaar te knopen. Een vraagteken hierMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 7 – 2022”

Elden ring

Pragalicious top 10 moeilijkste én beste FromSoftware-bossfights (Part 1)

In de aanloop naar de release van Elden Ring, zowat de meest geanticipeerde game van 2022, vonden wij het een uitstekend idee om met alle FromSoftware-masochisten (Luca en High Lord Wolnir) hier bij Pragalicious de koppen bij elkaar te steken om een leuke special neer te pennen. (Morgen serveren we jullie onze moeilijkste baasgevechten) ZoalsMeer lezen over “Pragalicious top 10 moeilijkste én beste FromSoftware-bossfights (Part 1)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 6 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Remnant: From the Ashes! Nooit gedacht dat ik die game zou spelen! Maar dat is net het voordeel van Xbox Game Pass (en pc). Ik speel gamesMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 6 – 2022”

Cinematic trailer en alles wat je moet weten over Season 2 en de nieuwe content voor Vanguard/Warzone

Op 14 februari start season 2 van Vanguard/Warzone. Daar komt deze keer ook een heleboel nieuwe content bij waaronder mappen en spelmodi. Hieronder lijsten we even alles op. Verwacht een nieuwe versie van het populaire speltype Clash in Call of Duty Warzone, terwijl de Vanguard-multiplayer ranked play krijgt, een paar nieuwe maps en meer. CallMeer lezen over “Cinematic trailer en alles wat je moet weten over Season 2 en de nieuwe content voor Vanguard/Warzone”

Zondag, Poll-dag | Pre-order jij games?

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag | Pre-order jij games?”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 5 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend ga ik sowieso elke minuut die ik vrij heb aan de slag met Horizon Forbidden West zodat ik jullie een mooie review kan afleveren. TussendoorMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 5 – 2022”

De gamereleases van februari 2022 (Dying Light 2, Elden Ring, Horizon Forbidden West, GRID Legends,…)

Jawadde, er zijn wat toppers in februari. De maand staat in het teken van de grote terugkeer én de grote ontdekking. Eindelijk kunnen we aan de slag met het tweede deel van Dying Light én Horizon. Eindelijk kunnen we op pad in de nieuwe wereld van Elden Ring. Ook gekende reeksen zoals GRID en DynastyMeer lezen over “De gamereleases van februari 2022 (Dying Light 2, Elden Ring, Horizon Forbidden West, GRID Legends,…)”

Zondag, Poll-dag | Wat zullen we drinken?

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag | Wat zullen we drinken?”

‘Meer mensen zullen Elden Ring uitspelen door de vrijheid die het spel biedt’

Binnen exact vier weken verschijnt Elden Ring. Dit is ongetwijfeld de game waarnaar ik het meeste uitkijk in 2022. In afwachting van de release van de game, heeft niemand minder dan de grootmeester zelve, Hidetaka Miyazaki, een uitgebreid interview gegeven aan PlayStation. Wie net zoals ik grote fan ben van From Software en al zijnMeer lezen over “‘Meer mensen zullen Elden Ring uitspelen door de vrijheid die het spel biedt’”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 4 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend staat sowieso in het teken van Rainbow Six: Extraction! Halo Infinites volgende hoofdstuk in het Fracture: Tenrai-event start toch pas op 4 februari. Vanguard heeftMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 4 – 2022”

Zondag, Poll-dag | Snoepen tijdens het gamen

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag | Snoepen tijdens het gamen”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 3 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Rainbow Six: Extraction, die ga ik eens proberen dit weekend. De game zit toch gratis in Game Pass voor pc en Xbox dus waarom niet. Ik hebMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 3 – 2022”

WWE 2K22

“Ik kreeg een virtuele WWE 2K22-presentatie”

Begin deze week kreeg ik de kans om een virtuele persconferentie bij te wonen van 2K Sports worstelspel WWE 2K22. Onlangs hadden we jullie al wat nieuwigheden onthuld maar ik kreeg tijdens de infosessie een pak extra details. Voor mij persoonlijk is wrestling één van mijn favoriete entertainment/sportevenementen die ik al sinds mijn jonge jarenMeer lezen over ““Ik kreeg een virtuele WWE 2K22-presentatie””

Zondag, Poll-dag | Gameverlof

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag | Gameverlof”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 2 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Wat ga ik dit weekend spelen? Wel ik denk dat ik Halo Infinite multiplayer even aan de kant laat liggen. (Met de nadruk op denk, want ikMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 2 – 2022”

Zondag, Poll-dag | Het populairste gamingplatform

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag | Het populairste gamingplatform”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? 2022 Week 1

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend hou ik het lekker traditioneel. Nog wat levellen in Halo Infinite multiplayer (lvl 86) en mijn challenges afwerken. Daarnaast zit ik op schema met hetMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? 2022 Week 1”

Pragalicious in 2021: een overzicht in cijfers

2021 was het geboortejaar van deze fijne website: een liefdesbaby geboren uit onze passie voor games, tech en entertainment. Het is en blijft een voorrecht om deze passie met jullie te mogen delen. We blikken nog één keer terug naar 2021 en dat doen we in cijfers. En dat doen we niet alleen omdat weMeer lezen over “Pragalicious in 2021: een overzicht in cijfers”

Zondag, Poll-dag | Jouw gaming historiek

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag | Jouw gaming historiek”

Dit worden “onze” games voor 2022 (Part 2)

2022 kan niet anders dan een boeiend jaar worden. Om te beginnen zijn er heel wat games die in 2021 moesten verschijnen, maar werden uitgesteld naar 2022. Voeg daar nog een aantal nieuwe games en verrassingen bij voor dit jaar en de pret kan niet op. MrRolfson Gran Turismo 7 (PS5 | 4 maart 2022) Meer lezen over “Dit worden “onze” games voor 2022 (Part 2)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 52)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Hopla het laatste weekendmenu van dit jaar. Wat ga ik dit weekend zoal eten? Hmmm, ik weet het eigenlijk nog niet (eerlijk waar trouwens)… Wat ik gaMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 52)”

De gamereleases van januari 2022

De eerste grote titel van 2022 is de nieuwe Rainbow Six. Onze operatoren zitten deze maand met een vervelende alienplaag. Ze zijn helaas lang niet de enigen. Naast aliens zijn er ook paddenstoelen, Pokemon en ridders die ons het leven zuur proberen te maken. Qua sport kunnen we schattig maar uitdagend racen, heftig rugby-rammen ofMeer lezen over “De gamereleases van januari 2022”

Dit worden “onze” games voor 2022 (Part 1)

Nu 2021 helemaal klaar is qua releases, mogen we stilaan vooruitblikken naar 2022. Ook volgend jaar komen er immers heel wat goede games op de markt, en daar zitten heel wat potentiële kleppers tussen. Maar naar welke drie games kijkt onze redactie uit? Vandaag lees je het eerste deel, zaterdag verschijnt het tweede deel vanMeer lezen over “Dit worden “onze” games voor 2022 (Part 1)”

Dit waren de beste co-op shooters van 2021 volgens ‘onze’ RoMa

RoMa heeft altijd al een voorliefde gehad voor shooters en kan enorm genieten van een stevig potje co-op. Met zijn vaste co-op partners schuimt hij steevast de online slagvelden af op zoek naar eer en glorie. Of het nu tegen andere spelers is of tegen buitenaardse wezens, niets schrikt hem af. Hij is dus deMeer lezen over “Dit waren de beste co-op shooters van 2021 volgens ‘onze’ RoMa”

Deze games hadden moeten verschijnen in 2021…

Het aftellen naar 2022 is begonnen. En wanneer we het einde van het jaar bereiken, is het traditioneel ook tijd voor lijstjes. Maar in tegenstelling tot de klassieke eindejaarslijstjes, worden er in deze special geen prijzen uitgedeeld. 2021. Het jaar waarin we verlost zouden zijn van Covid-19. Het jaar waarin de PlayStation 5 en XboxMeer lezen over “Deze games hadden moeten verschijnen in 2021…”

Pragalicious Game Of The Year GOTY

Dit is de winnaar van de prestigieuze Pragalicious Game of The Year-award

Met 2022 dat om de hoek staat te wachten, is het moment aangebroken om nog een keer terug te kijken naar wat 2021 te bieden had op het vlak van games. De Pragalicious-crew stelde elk hun eigen Top 5 samen en aan de hand daarvan hebben we onze Game of The Year kunnen aanduiden. DatMeer lezen over “Dit is de winnaar van de prestigieuze Pragalicious Game of The Year-award”

Zondag, Poll-dag | Jouw Game of The Year 2021

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag | Jouw Game of The Year 2021”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 51)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Het is weekend, maar vooral Kerstmis… Ik vrees dus dat ik dit weekend niet veel aan gamen zal toekomen jammer genoeg. Alhoewel ik bij momenten toch creatiefMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 51)”

De plezantste (party) games voor kerst en nieuwjaar

Tja, Covid-19 én de Omikron variant smijten flink wat roet in het eten de komende feestdagen. Het zal er allemaal kleiner, minder wild en vooral heel wat rustiger aan toegaan dan we gewend zijn. We zullen het thuis dus dubbel gezellig en dubbel plezant moeten maken. Hoe we dat doen? Party games to the rescueMeer lezen over “De plezantste (party) games voor kerst en nieuwjaar”

“Destiny 2’s 30th Anniversary Pack is de perfecte voorbereiding op The Witch Queen”

Wie mij kent weet dat ik in een viertal games honderden uren van mijn leven heb gespendeerd. Naast Guild Wars, Hearthstone en Borderlands is de Destiny-franchise één van die vaste go-to’s in het weelderige gamelandschap. De laatste uitbreiding voor Destiny 2 verscheen ruim een jaar geleden onder de vorm van Beyond Light. Persoonlijk was ikMeer lezen over ““Destiny 2’s 30th Anniversary Pack is de perfecte voorbereiding op The Witch Queen””

Zondag, Poll-dag | Remake vs. nieuwe franchise

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag | Remake vs. nieuwe franchise”

Hearthstone

“Hearthstone blijft een dijk van een game die met Fractured in Alterac Valley weer voor heel wat uren spelplezier zal zorgen”

Fractured in Alterac Valley is ondertussen de negentiende uitbreiding voor de game sinds het bestaan van Hearthstone. Hoewel ze bij Blizzard sterk investeren in nieuwe modi, blijft de Standard-modus er met kop en schouders bovenuit steken als het aankomt op populariteit (met de Battlegrounds-modus op een nipte tweede plaats) . Het is dan ook nietMeer lezen over ““Hearthstone blijft een dijk van een game die met Fractured in Alterac Valley weer voor heel wat uren spelplezier zal zorgen””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 50)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Ik heb het aan mijne rekker. Het is immers vollen bak dubbele XP, op alle vlakken, in Vanguard. En aangezien ik mijn battle pass heb gekocht, hebMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 50)”

“Ik sprak met Shawn ‘Solo’ Fonteno (Franklin uit GTA V) over GTA Online: The Contract”

Of ik zin had om Shawn ‘Solo’ Fonteno te interviewen via Zoom? Wie zeg je? Wel, de acteur/rapper die gestalte gaf aan Franklin uit GTA V, en die nu terugkeert als Franklin in de nieuwe uitbreiding voor GTA Online: The Contract. Dat is hetzelfde als vragen of RSC Anderlecht kampioen wordt dit jaar. Uiteraard ofMeer lezen over ““Ik sprak met Shawn ‘Solo’ Fonteno (Franklin uit GTA V) over GTA Online: The Contract””

Assassins Creed Dawn Of Ragnarok

“Ik kreeg een eerste blik op Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök én gratis Crossover Stories”

Op 10 november 2020 verraste Ubisoft vriend en vijand met een schitterende nieuwe telg in de Assassin’s Creed-saga. Met Valhalla nam de studio ons mee op een trip doorheen de Noorse geschiedenis en mythologiën. Een setting die mij net als vele anderen kon bekoren. Want zeg nu zelf, de Noorse mythologieën en setting waarin deMeer lezen over ““Ik kreeg een eerste blik op Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök én gratis Crossover Stories””

Zondag, Poll-dag | Ultieme Spider-Man

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag | Ultieme Spider-Man”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 49)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Keuzestress! Wat ga ik spelen dit weekend? De laatste twee missies van Marvel’s Guardians of the Galaxy (een fantastische game), de multiplayer van Halo Infinite (lvl 30Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 49)”

Hearthstone

“Hearthstones Fractured in Alterac Valley-uitbreiding is er eentje om van te smullen”

De Frostwolf Orcs en de Stormpike Dwarves kregen het enkele honderden jaren geleden met elkaar aan de stok. Tot op vandaag bestoken beide partijen elkaar nog steeds op frequente basis op de besneeuwde gronden van Alterac Valley. In de voorgaande Hearthstone-uitbreidingen dit jaar kregen we reeds twee expansies die in het thema stonden van deMeer lezen over ““Hearthstones Fractured in Alterac Valley-uitbreiding is er eentje om van te smullen””

Zondag, Poll-dag | Favoriete game genre

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag | Favoriete game genre”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 48)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Het sneeuwt, het sneeuwt en wat doen we dan als het bovendien nog eens weekend is? Gamen verdorie! En dit weekend steek ik al mijn tijd inMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 48)”

Fortnite Minty Legends Pack

Fortnite The Minty Legends Pack: kopen of niet?

Het zevende seizoen van het tweede hoofdstuk van Fornite loopt bijna ten einde en het is dan ook gissen naar wat we in dat nieuwe hoofdstuk mogen verwachten. In tussentijd mogen we ons opwarmen aan een nieuw pack waarin we een karrenvracht aan in-game cosmetics terugvinden. Want draai het hoe je het wil, in FortniteMeer lezen over “Fortnite The Minty Legends Pack: kopen of niet?”

December Releases 2021

De gamereleases van december (Halo Infinite, Among Us, Five Nights at Freddy’s)

De vloedgolf aan triple A titels gaat in december liggen. Portefeuilles her en der zuchten vermoeid en likken hun wonden. Dé titel van december is ongetwijfeld de nieuwste Halo, ook al zijn duizenden gamers deze al online aan het knallen. Het gaat er in december best futuristisch aan toe met avonturen op verre planeten enMeer lezen over “De gamereleases van december (Halo Infinite, Among Us, Five Nights at Freddy’s)”

Zondag, Poll-dag | Tweedehands games

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag | Tweedehands games”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 47)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Het weekend dat volgt op Black Friday, wat speel je dan? Games die je tegen een sterk verlaagde prijs hebt gekocht tijdens de Black Friday-koopjes natuurlijk. InMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 47)”

Zondag, Poll-dag!

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag!”

Waar scoor je als gamer- of entertainmentfanaat op Black Friday?

Het is (bijna) weer die tijd van het jaar waarop we allemaal gewacht hebben: Black Friday. Het moment waarop uitgevers, ontwikkelaars en retailketens ons om de oren smijten met hun kortingen. Onze vraag is echter heel simpel: waar scoor je als gamer en entertainmentfanaat op Black Friday? Met dit overzicht, dat een levend gegeven is,Meer lezen over “Waar scoor je als gamer- of entertainmentfanaat op Black Friday?”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 46)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Ik heb er al een moeilijke week opzitten, thuiswerken en voor mijn vrouw zorgen die door corona is getroffen is niet altijd eenvoudig te combineren. Ik hebMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 46)”

Hearthstone: Deadmines Mini-set

“Hearthstone: Deadmines Mini-set: want iedereen wil een piraat in zijn deck”

Wie dit seizoen Hearthstone opende, kon er niet om heen: de rivaliteit tussen The Horde en The Alliance staat dit jaar centraal in de game. Het Magnum Opus mogen we binnenkort verwachten in de recent aangekondigde Fractured in Alterac Valley-uitbreiding. Die laatste verschijnt pas op 7 december, genoeg tijd dus om andere elementen in deMeer lezen over ““Hearthstone: Deadmines Mini-set: want iedereen wil een piraat in zijn deck””

“Mijn eerste uren met Halo Infinites multiplayer proeven naar meer”

Met Halo Infinites multiplayermodus, die sinds gisteren beschikbaar is, kan iedereen die daar zin in heeft zich in het iconische Halo-universum storten. De modus is immers free-to-play wat wil zeggen dat je de game niet hoeft aan te schaffen om online te knallen met vrienden. Maar is die multiplayer wel de moeite? Er zijn immersMeer lezen over ““Mijn eerste uren met Halo Infinites multiplayer proeven naar meer””

Zondag, Poll-dag

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 45)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Weekend! Wat zeg ik? Lang weekend! Meer nog: verjaardagsweekend! Want den deze is jarig vrijdag 12 november. Dat wordt dus lekker knallen in Call of Duty: Vanguard,Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 45)”

Zondag, Poll-dag!

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag!”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 44)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Als het lot, en vooral mijn financiën, mij gunstig gezind zijn, dan ga ik dit weekend waarschijnlijk aan de slag met Call of Duty: Vanguard. Al hebbenMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 44)”

Zondag, Poll-dag!

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag!”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 43)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een lang weekend! Drie dagen om te gamen, en ik zal ze nodig hebben. Om te beginnen dubbele wapen-, battle pass- en level XP in Cold War.Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 43)”

De gamereleases van november (Battlefield 2042, CoD: Vanguard, Forza Horizon 5, GTA Trilogy…)

Vredestijden zijn het niet. En maar goed ook. Een grootste portie oorlogsvoering wacht op ons in november. Call Of Duty & Battlefield kijken elkaar in de ogen. Ook NERF guns zullen niet stil blijven. Zowel de dinoparken als de wolkensteden hebben nood aan onze management skills. Racen gaan we doen met tequila in de hand,Meer lezen over “De gamereleases van november (Battlefield 2042, CoD: Vanguard, Forza Horizon 5, GTA Trilogy…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 42)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een nieuw weekend om te bekomen van mijn eerste werkweek na mijn vakantie op Lanzarote, dat roept om gaming! Om te beginnen sowieso mijn challenges halen inMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 42)”

RazerCon 2021

RazerCon 2021: Waterkoeling, mondmaskers, gamingstoelen én headsets met haptische feedback

Gisteren vond RazerCon plaats, een digitaal event van hardwarefabrikant Razer. Tijdens deze klimaatneutrale show kondigde Min-Liang Tan, CEO van Razer, heel wat nieuwe producten voor. Je kan de volledige show, 11 uur lang, opnieuw bekijken via YouTube. Maar wij zetten voor jou de belangrijkste aankondigingen toch even op een rijtje. Razer Zephyr  Tijdens de CES-beursMeer lezen over “RazerCon 2021: Waterkoeling, mondmaskers, gamingstoelen én headsets met haptische feedback”

Hearthstone Mercenaries

“Hearthstone: Mercenaries is het spelen waard”

In maart 2014 maakten we voor het eerst kennis met Hearthstone. De Collectible Card-game van Blizzard was een schot in de roos en ging rechtstreeks de concurrentie aan met Magic: The Gathering. Met heel wat DLC, gratis uitbreidingen en frequente updates bleef de ontwikkelaar de community geboeid houden. In 2019 besloot Blizzard dat het tochMeer lezen over ““Hearthstone: Mercenaries is het spelen waard””

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.