Specials

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 38)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Weekend! En ik begin meteen met een serie op Netflix die je absoluut moet zien, namelijk Squid Game! Die serie is gewoon waanzinnig, en vooral waanzinnig goed!Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 38)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 37)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een nieuw weekend, en dus nieuwe mogelijkheden. Al zal er dit weekend niet veel te gamen of te bekijken vallen aangezien het Druivenfeesten zijn in Hoeilaart. NaarMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 37)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 36)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend kies ik voor de klussenier- en vloerenleggerklasse… Natuurlijk niet in een of andere game maar wel in het echt. Ik heb namelijk aan mijn broerMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 36)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 35)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een nieuw, en jammer genoeg zonnig weekend! Stoem he? Dat wil immers zeggen dat mijn vrouw buitenhuiselijke activiteiten zal willen ondernemen. Maar bon tussendoor zal ik zekerMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 35)”

Alles wat je moet weten over Blizzards Hearthstone Mercenaries

Blizzard, dat is niet alleen World of Warcraft, StarCraft en Diablo! Nee, Blizzard dat is ook de populaire MOBA Heroes of the Storm, de online shooter Overwatch en het unieke en razend populaire digitale kaartspel Hearthstone. En over die laatste valt nu het een en het ander te vertellen… Maak kennis met Hearthstone Mercenaries, datMeer lezen over “Alles wat je moet weten over Blizzards Hearthstone Mercenaries”

De gamereleases van september (Deathloop, Diablo II: Resurrected, WRC 10,…)

Er zijn in september heel wat mysteries te ontrafelen. In Japan zitten we met moord en seksueel misbruik. In Chernobyl is onze vrouw vermist. In Blackreef is er een eindeloos feest vol dood en verderf aan de gang en in de post-apocalyptische wereld is er opnieuw een vacature voor bad-ass postbode vrijgekomen. En in deMeer lezen over “De gamereleases van september (Deathloop, Diablo II: Resurrected, WRC 10,…)”

Naar welke games kijkt de redactie uit dit najaar? (3/3)

Met deze special sluiten we de zomer af, en starten we officieel het najaar. Uit onze vorige twee specials konden jullie afleiden naar welke games onze redactie zelf uitkijkt dit najaar. Vandaag, in onze laatste eindejaarsspecial, is het aan Roan, RoMa en Yakkoi om jullie te vertellen op welke paarden zij gokken dit najaar. YakkoiMeer lezen over “Naar welke games kijkt de redactie uit dit najaar? (3/3)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 34)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Na een zalige week te hebben doorgebracht in Spanje vorige week, en deze week hard gewerkt te hebben, ga ik dit weekend zeker gamen. Maar wat? OmMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 34)”

Hearthstone United In Stormwind

“Gezellig keuvelen in Hearthstone: United in Stormwind”

Toen we eerder dit jaar de Forged in the Barrens-uitbreiding voorgeschoteld kregen, wisten we dat er hoe dan ook een Alliance-tegenhanger zou komen. Met United in Stormwind krijgen we meteen drie maanden later ook die tegenhanger op ons bord; tegelijkertijd ook de achttiende uitbreiding van de game. De uitbreiding staat volledig in het teken vanMeer lezen over ““Gezellig keuvelen in Hearthstone: United in Stormwind””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 33)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Ik zit dus nog steeds in Spanje, en ik moet toegeven dat iPad-spelletje Raid: Shadow Legends is wel plezant om wat tijd te verdrijven. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik liever op de zee of op mijn plastiekenMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 33)”

Wij mochten een kijkje nemen op de set van H4Z4RD, de nieuwste film van Jonas Govaerts en spraken met de hoofdrolspelers

Als je de voorbije weken in de buurt van Antwerpen was, had je kans om een goudkleurige Lexus te zien rondrijden. Niks speciaals denk je dan, ware het niet dat dit de ster van H4Z4RD wordt, de nieuwste film van Jonas Govaerts.  Govaerts scoorde zijn grote doorbraak als regisseur van Welp, de eerste echte VlaamseMeer lezen over “Wij mochten een kijkje nemen op de set van H4Z4RD, de nieuwste film van Jonas Govaerts en spraken met de hoofdrolspelers”

Naar welke games kijkt de redactie uit dit najaar? (1/3)

De zomervakantie zit er bijna helemaal op. Hoog tijd dus om eens te kijken wat de uitgevers/ontwikkelaars allemaal in petto hebben voor ons het komende najaar. Naar welke games kijkt onze redactie zelf uit? Dat vertellen we jullie graag in het eerste deel van onze najaarsspecial. Ardtieboy, BrunoB en MrRolfson komen in deze special aanMeer lezen over “Naar welke games kijkt de redactie uit dit najaar? (1/3)”

Nintendo Indie World

Dit waren de belangrijkste aankondigingen van de Nintendo Indie World-presentatie

Op 11 augustus zond Nintendo een nieuwe Indie World-presentatie uit. Hierin werden een heleboel indiegames in de schijnwerpers gezet. Wij zetten voor jullie de belangrijkste titels op een rijtje. Wil je liever de volledige presentatie met alle games opnieuw bekijken? Check dan zeker de Indie World-pagina van Nintendo. Bomb Rush Cyberfunk In deze kleurrijke game,Meer lezen over “Dit waren de belangrijkste aankondigingen van de Nintendo Indie World-presentatie”

“The Suicide Squad zorgt voor twee uurtjes vermakelijk cinemavertier”

Om meteen een misverstand uit de wereld te helpen, The Suicide Squad heeft niets maar dan ook niets te maken met Suicide Squad uit 2016. Deze prent is geen reboot, vervolg of prequel op die andere zelfmoordbende waarin toevallig enkele bizarre figuren ook rondlopen. Ja, Harley Quinn dartelt rond, Joel Kinnaman gromt wat in beeldMeer lezen over ““The Suicide Squad zorgt voor twee uurtjes vermakelijk cinemavertier””

De gamereleases van augustus (Psychonauts 2, Ghost of Tsushima: Director’s Cut, RiMS Racing,…)

Ons gras afmaaien, ons eigen luxeresort managen én ondertussen langs Tsushima passeren om Iki Island te bevrijden? En wij maar denken dat we geen klusjes hadden in augustus. Verder krijgen we meer dan één buitenaardse invasie om mee af te rekenen en staat er ook weinig limiet op de cyberpunk-actie. Je zou voor minder inMeer lezen over “De gamereleases van augustus (Psychonauts 2, Ghost of Tsushima: Director’s Cut, RiMS Racing,…)”

Dead Space

10 redenen waarom we hyped/bang zijn voor Dead Space Remake

Die necromorphs kunnen best luid gillen. Toch was dat niks vergeleken met mijn vreugdekreet afgelopen donderdagavond. Hold my plasma cutter, eindelijk komt Dead Space terug tot leven. Na jaren van stilte leek de legendarische reeks volledig versneden, dood en begraven te zijn. Gelukkig geldt de regel van de USG Ishimura ook voor deze horrorserie: sommigeMeer lezen over “10 redenen waarom we hyped/bang zijn voor Dead Space Remake”

Alles wat je moet weten over Battlefield 2042’s Portal-modus

Gisteren kondigden EA en Ripple Effect de derde spelmodus aan uit Battlefield 2042, dat werd de door de community gedreven modus, genaamd Portal. Maar wat is Portal, niet te verwarren met Valves Portal, nu eigenlijk? Zelf omschrijft de studio het als volgt: “Battlefield Portal geeft de mogelijkheid om onverwachte gevechten uit Battlefield 2042 en vernieuwdeMeer lezen over “Alles wat je moet weten over Battlefield 2042’s Portal-modus”

6 dingen die je moet onthouden van GTA Onlines Los Santos Tuners-update

Aan updates en content geen gebrek voor de GTA Online-spelers. Waarom zou je in godsnaam verlangen naar GTA VI wanneer er nog zoveel te beleven valt in GTA Online? Juist! Dat dachten wij ook. Hoog tijd dus om alle troeven van deze massieve update op een rijtje te zetten. De community vraagt, de community krijgtMeer lezen over “6 dingen die je moet onthouden van GTA Onlines Los Santos Tuners-update”

6 dingen die je moet weten over Red Dead Online: Blood Money

Vanaf vandaag kunnen Red Dead Online-spelers genieten van de nieuwste update voor hun favoriete game. Deze gaat door het leven als Blood Money en voegt heel wat extra content en features toe. Wij zetten voor jullie de belangrijkste op een rijtje. Wat moet je zeker onthouden van Red Dead Online: Blood Money? An offer youMeer lezen over “6 dingen die je moet weten over Red Dead Online: Blood Money”

De gamereleases van juli (F1 2021, Chernobylite, TLoZ: Skyward Sword HD,…)

De grote vakantie is begonnen en dus trekken we er al eens graag op uit. De vraag is enkel: naar waar? Zin in een ommetje in Londen, of toch maar naar de oude Romeinse tijd? Trekken we naar het overwoekerde Chernobyl, Midgard of toch maar gewoon een onbewoond eiland? We kunnen onze oude vriendin ZeldaMeer lezen over “De gamereleases van juli (F1 2021, Chernobylite, TLoZ: Skyward Sword HD,…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 24)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Om te beginnen is Season 4 van Call of Duty: Cold War/Warzone gestart, dus in het weekend meteen profiteren en er een flinke lap op geven en voorsprong pakken op de concurrentie. Daarnaast ben ik hooked aan Chivalry 2.Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 24)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 23)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Weekend of niet, het wordt een heel druk weekend… Morgenavond pakt Ubisoft uit met zijn Ubisoft Forward-event, en zondag is het de beurt aan Microsoft en Bethesda om ons te vertellen en te tonen wat ze in petto hebbenMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 23)”

Met deze kalender mis je geen seconde van de E3 én het Summer Game Fest 2021

De plezantste en belangrijkste periode op vlak van games staat weer voor de deur. Dit jaar gaat de E3 volledig digitaal door én krijgt het concurrentie van Summer Game Fest. Komende dagen krijgen we een gigantische hoeveelheid aankondigingen en informatie op ons afgevuurd. Wij zullen dit uiteraard allemaal op de voet volgen en zullen ditMeer lezen over “Met deze kalender mis je geen seconde van de E3 én het Summer Game Fest 2021”

Deze aankondigingen tijdens de Guerrilla Collective Stream vielen ons het meest op

Afgelopen zaterdag vond het eerste deel van de Guerrilla Collective Livestream plaats. Dit was een event dat georganiseerd werd door de Amerikaanse website IGN waarbij indiegames in de spotlights werden gezet. Wij verzamelden voor jullie de meest in het oog springende aankondigingen en trailers. Het tweede deel van de Guerrilla Collective vindt trouwens plaats opMeer lezen over “Deze aankondigingen tijdens de Guerrilla Collective Stream vielen ons het meest op”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 22)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Na een hele drukke week ga ik dit weekend twee dingen doen: gamen en series kijken. En ja, ok, misschien een terrasje doen tussendoor om even af te koelen, of is het even op te warmen? Wat ik zekerMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 22)”

Nvidia’s Computex keynote bevatte heel wat aankondigingen voor gamers en creators

Nvidia introduceerde twee nieuwe GPU’s waaronder een nieuwe vlaggenschip gaming-GPU in de GeForce RTX 3080 Ti en de nieuwe GeForce RTX 3070 Ti. Met de toevoeging van blockbusters zoals DOOM Eternal, Red Dead Redemption 2 en Rainbow Six Siege zijn er nu meer dan 130 RTX-games en -applicaties. En Nvidia Reflex is nu te vindenMeer lezen over “Nvidia’s Computex keynote bevatte heel wat aankondigingen voor gamers en creators”

De gamereleases van juni (Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, Ratchet and Clank: Rift Apart, Chivalry 2,…)

Rakken en hakken, schoppen en slaan! Oefen alvast maar jullie beste strijdkreten voor het hilarische middeleeuwse toneel van Chivalry 2. Naast barbaars geweld kunnen we ook van futuristische agressie genieten dankzij onder andere Ratchet & Clank. In de nieuwe Sniper: Ghost Warrior hoeven we zelfs niet op minder dan een kilometer van ons doelwit teMeer lezen over “De gamereleases van juni (Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, Ratchet and Clank: Rift Apart, Chivalry 2,…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 21)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Eindelijk nog eens zon, en dit op de laatste dagen van mijn weekje vakantie. Kan me toch niet schelen want ik ga het hele weekend gamen. Ik ben immers moederziel alleen thuis, heb net Outriders en Control Deluxe EditionMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 21)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 20)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Ik keer terug naar mijn jeugd dit weekend! Het is immers 80’s Action Heroes in Call of Duty Cold War/Warzone, wat dus wil zeggen dat ik John McClane uit Die Hard én Sylvester Stallone, alias Rambo opnieuw tegen hetMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 20)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 19)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Een nieuw weekend, en voor sommigen is het weekend al een dag oud. Pech voor mij trouwens want ik moest vandaag wél werken, maar laat dat de pret niet drukken. Op mijn weekendmenu alvast mijn eerste Bloodborne-run ooit. IkMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 19)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 18)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga De terrassen gaan open dit weekend, dus ik ga het hele weekend op café… had mijn antwoord kunnen zijn voor het weekendmenu. Maar dat is het dus niet. Ik heb besloten om het dit weekend eens over een andereMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 18)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 17)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Na een zeer hectische week op het werk heb ik maar in 1 ding zin dit weekend: knallen! Mij voorbereiden op Season 9 van Apex Legends, verder doorknallen in Season 3 van Warzone en als het even kan dieMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 17)”

De gamereleases van mei (Resident Evil Village, Biomutant, Knockout City,…)

Mutanten, demonen, aliens en monsters. We krijgen nogal wat te verduren in mei. De grootste dreiging lijkt toch te komen van Lady Dimitrescu, die je evenzeer kan vermoorden als verleiden. Resident Evil 8: Village belooft ons te doen rillen van angst. Verder gaat een bende dieven brutaal aan de slag in de middeleeuwen en ookMeer lezen over “De gamereleases van mei (Resident Evil Village, Biomutant, Knockout City,…)”

“Xbox Cloud Gaming wordt een erg interessante service wanneer deze voor het brede publiek beschikbaar zal zijn, dit zowel op PC, als op Android én iOS”

Een week geleden ging een zeer beperkte bèta van start waarbij enkele Xbox Game Pass Ultimate–abonnees games kunnen streamen naar hun Windows 10-PC en iOS-toestellen. Ik was een van de gelukkigen die mee in deze bèta dook en deel graag mijn bevindingen met jullie. Op zich is Xbox Cloud Gaming, of Project xCloud zoals deMeer lezen over ““Xbox Cloud Gaming wordt een erg interessante service wanneer deze voor het brede publiek beschikbaar zal zijn, dit zowel op PC, als op Android én iOS””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 16)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga De zon gaat schijnen dit weekend, en het wordt lekker warm… Hey, who cares? Ik heb oorlogen uit te vechten, en zombies neer te schieten, in Season 3 van Call of Duty – Cold War. En ik heb tegenstanders neer teMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 16)”

“Hearthstone: Forged in the Barrens is een weinig spectaculaire update die al bij al de game grondig overhoop gooit”

Forged in the Barrens is reeds de zeventiende uitbreiding in de Hearthstone-saga. Wordt het niet stilletjesaan tijd voor een tweede deel in de reeks? Is die verrekte kaartgame niet dringend toe aan een grondige make-over? Of blijft Blizzard gewoon verder doen waar het goed in is; een oerdegelijke game verder uitwerken voor een selecte fanbasis?Meer lezen over ““Hearthstone: Forged in the Barrens is een weinig spectaculaire update die al bij al de game grondig overhoop gooit””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 15)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Dit weekend ga ik me nog eens focussen op Apex Legends. Ik heb de game bij release zot gespeeld maar maakte alsnog de overstap naar Modern Warfare én vooral Warzone. Daarna kwam Cold War en leek Apex Legends voorMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 15)”

Nintendo Indie World

Nintendo toont 21 nieuwe games tijdens Indie World-presentatie

Geen gebrek aan games de komende maanden voor de Nintendo Switch. Tijdens de Indie World-presentatie eerder deze avond, pakte de studio uit met maar liefst 21 indiegames die op weg zijn naar Nintendo’s nieuwste. Je kan de volledige Indie World-presentatie hier opnieuw bekijken, maar we hebben de aankondigingen voor jullie allemaal op een rijtje gezet:Meer lezen over “Nintendo toont 21 nieuwe games tijdens Indie World-presentatie”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 14)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Dit weekend staat er sowieso Outriders op het menu! Ik ben helemaal in de ban van de game en wil hem heel graag uitspelen. Daarvoor moet Control jammer genoeg even wijken, maar aangezien ik in deze game al redelijkMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 14)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 13)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Outriders verdorie! Yep! Dat is de game die ik het komend weekend plat ga spelen. Ik heb de kans gehad om de game reeds drie keer in avant première te spelen, en elke keer had ik zin in meer.Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 13)”

De gamereleases van april 2021 (Outriders, Returnal, MotoGP 21,…)

April lijkt een bijzonder futuristische maand te worden waarin heel wat toekomstwerelden en planeten onze hulp nodig hebben. De planeet Enoch moet echt eens deftig gekoloniseerd worden en Atropos doet ons koude rillingen én angstzweet krijgen. De aarde krijgt af te rekenen met een leger moordlustige robots en de Mudokon moet dringend van de slavernijMeer lezen over “De gamereleases van april 2021 (Outriders, Returnal, MotoGP 21,…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 12)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Damn, wat vliegt de week toch weer snel voorbij. En dit weekend zal het werken worden voor mij! Hard werken! Opgelet, ik ga niet het gras maaien, de haag snoeien of het onkruid van het terras verwijderen, laat datMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 12)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 11)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Het weekend mocht deze keer iets langer duren wat mij betreft. Met de start van The Falcon and the Winter Soldier op Disney+, de start van The Lost Pirate Kingdom op Netflix en mijn liefde voor Teresa Mendoza inMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 11)”

PSVR Next-gen Controllers

“De next-gen VR-controllers van PlayStation lijken een enorme stap voorwaarts te worden.”

Bijna een maand geleden kondigde Sony vanuit het niets aan dat ze werken aan een nieuwe versie van hun PlayStation VR-headset die specifiek ontwikkeld is voor de PlayStation 5. Vandaag gunt het Japanse bedrijf ons een blik naar hoe de controllers eruit zullen zien én welke features ze bevatten. De nieuwe controller moet ervoor zorgenMeer lezen over ““De next-gen VR-controllers van PlayStation lijken een enorme stap voorwaarts te worden.””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 10)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Een nieuw weekend vol opportuniteiten want er is veel regen en gure wind voorspeld, met andere woorden heel veel tijd om te gamen en/of te bingen. Nu ik vorig weekend Hitman 3 heb uitgespeeld, is het tijd om ControlMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 10)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 9)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Dit weekend is het feest… Mijn vrouw viert namelijk haar vijftigste verjaardag en dus zal ik wat prioriteiten moeten stellen. Niet dat we wilde feestjes gepland hebben natuurlijk, maar ik zal haar toch wat meer aandacht moeten schenken danMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 9)”

“Immortals: Fenyx Rising – A New God is een plezant stukje DLC als je van de puzzels houdt die het basisspel rijk was”

Eerlijk is eerlijk: Immortals: Fenyx Rising is een erg ondergewaardeerd spel. Amper een week na de release boden enkele ketens de PlayStation 5-versie al voor amper 35 euro aan en toen zag ik mijn kans schoon om het spel in huis te halen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Het is zelfsMeer lezen over ““Immortals: Fenyx Rising – A New God is een plezant stukje DLC als je van de puzzels houdt die het basisspel rijk was””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 8)

Na een fantastische week op vlak van gamesnieuws én stralend lenteweer, is het tijd om tot rust te komen en ons terug te trekken voor de nodige portie games en entertainment. Praga Een nieuw weekend en dus weer wat extra vrije tijd. Vrije tijd die ik zeker ga spenderen aan de nieuwe Outbreak-modus in CallMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 8)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 7)

Dit weekend wordt er lenteweer voorspelt. Maar dat houdt ons niet tegen om naast zonnestralen ook de nodige portie games en series mee te pikken. Praga Het is weekend, en de weerman voorspelt 18 graden en een stralend zonnetje. De hoogste tijd dus om ramen, deuren en gordijnen of rolluiken af te laten, en jeMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 7)”

Weekendmenu: wat speelt of kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 6)

De sneeuw begint stilaan te smelten. Het ideale moment om lekker binnen te blijven en te genieten van een gezonde dosis games, series en films! Ook deze week delen we met veel plezier onze weekendplannen met jullie. Praga Nu Designated Survivor en Vikings er voor mij helemaal opzitten, kan ik verder kijken naar The 100Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt of kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 6)”

Weekendmenu: wat speelt of kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 5)

Het weekend is voor de meesten onder ons een welgekomen rustmoment waarbij we eindelijk tijd hebben voor wat er écht toe doet: languit in de zetel hangen met een controller of afstandsbediening in de hand. En omdat het altijd plezant is om inspiratie op te doen van anderen, delen we graag elke week onze weekendplannenMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt of kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 5)”

De gamereleases van februari

Heb je altijd al je eigen sekte willen oprichten maar weet je niet goed hoe te beginnen? Februari brengt raad. Ook voor zij met vragen omtrent de heerschappij als opperpiraat zijn er antwoorden. Weerwolven laten we eveneens niet aan hun lot over. RPG-fans krijgen deze maand een volle boterham en dungeon crawlers hebben werk inMeer lezen over “De gamereleases van februari”