Specials

De gamereleases van oktober (Modern Warfare 2, A Plague Tale: Requiem, Overwatch 2, Scorn, Gotham Knights,…)

Oktober is traditiegetrouw een maand voor de grote kanonnen. En of die zullen knallen dit jaar. Schietfestijnen zijn er met Overwatch en Call Of Duty. Diepgaande verhalen krijgen we via A Plague Tale en Gotham Knights. Japanse gekte is er dankzij No More Heroes en Dragon Ball. Scorn zorgt voor een portie horror tijdens deMeer lezen over “De gamereleases van oktober (Modern Warfare 2, A Plague Tale: Requiem, Overwatch 2, Scorn, Gotham Knights,…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 39 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Met de nakende release van A Plague Tale: Requiem (18-10) kan ik maar beter stevig doorwandelen in Death Stranding Director’s Cut dit weekend. Ik zeg het nogMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 39 – 2022”

Pragalicious op Heroes Comic Con en Made In Asia: de ideale vlucht uit de realiteit

Iedereen gaat voor zijn eigen redenen naar dit soort beurzen. Cosplay, workshops bijwonen, nieuwe dingen ontdekken of die ene statue kopen die net binnen je vooraf bepaald budget past. Zaterdag trok ik erop uit richting de hoofdstad waar bezoekers uit alle richtingen van het land kwamen (en daarbuiten) om de hallen van Brussels Expo afMeer lezen over “Pragalicious op Heroes Comic Con en Made In Asia: de ideale vlucht uit de realiteit”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 38 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Ik heb de Druivenfeesten in Hoeilaart overleefd, en geniet van een weekje verlof om te bekomen van mijn harde werk in het café. Hoog tijd dus omMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 38 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 37 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een weekend vol regen staat voor de deur! Hoe zalig is dat? Superzalig want dat betekent heel veel tijd om te gamen. BUMMER! Ik kan niet gamenMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 37 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 36 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Voila, The Quarry inmiddels al twee keer uitgespeeld en misschien dat ik nog voor een derde keer ga. Daarnaast heb ik Death Stranding Director’s Cut geïnstalleerd enMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 36 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 35 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Ik heb net Sniper Elite 5 uitgespeeld tot op de laatste kogel, en in stijl afgerond met een testikelshot vanop 200 meter. Nu heb ik me verdieptMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 35 – 2022”

“Dit zijn de 3 vreemdste goodies die ik meekreeg op gamescom”

Ik had het op voorhand al gewenst. Ik wou naar huis rijden met een auto vol bucht van allerhande games. Wat hou ik van die soms nutteloze collectibles. De goodiebags waren gelukkig nog steeds aanwezig op gamescom. Vaak krijg je een t-shirt, een sleutelhanger, een lanyard of een knuffel mee. Soms gaan de devs enMeer lezen over ““Dit zijn de 3 vreemdste goodies die ik meekreeg op gamescom””

Gamereleases september (FIFA 23, The Last of Us Part 1, Splatoon 3, Steelrising,…)

Sportief september! Koning voetbal en koning basketbal zwaaien de plak. Ook skateboarding komt z’n deel van de koek opeisen. Voor fans van Disney, Pixar en LEGO is er ook voldoende om opgewonden van te raken. Metalheads mogen ook vol verwachting uitkijken. Bloederige en gore gevechten loeren om elke hoek. Elke maand lijkt er wel eenMeer lezen over “Gamereleases september (FIFA 23, The Last of Us Part 1, Splatoon 3, Steelrising,…)”

Dit waren de 3 coolste gaming booths op gamescom 2022

In de grote entertainmenthallen van gamescom weet je naar goede gewoonte niet waar eerst kijken. Iedereen heeft wel een geweldig beeld bij, enkele te gekke cosplayers, passende interieurs, live concerten of grandioze set pieces. Ik keek m’n ogen uit in elke hal maar deze drie gaming booths deden m’n mond het grootst openvallen. THQ NordicMeer lezen over “Dit waren de 3 coolste gaming booths op gamescom 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 34 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga ‘t zijn drukke tijden met al het nieuws rond gamescom. Maar gelukkig vind ik altijd wel een gaatje om te gamen. Zo staat er dit weekend zekerMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 34 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 33 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga En we zijn weer terug uit Spanje! Hoog tijd dus om die Dragon Ball Z-uitdagingen in Fortnite te voltooien met mijn vaste maatjes. Daarnaast nog een aantalMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 33 – 2022”

Op de koffie bij de Belgische ontwikkelaar Open Mid Interactive van Valor

Dat er heel veel potentieel zit in de Belgische actie-RPG Valor, kan je lezen in de preview die ik schreef van deze game. Na mijn speelsessie zat ik zat samen met de Jens Bijtebier van Open Mid Interactive om meer te weten te komen over deze Antwerpse onafhankelijke ontwikkelaar uit Antwerpen. Hoe is Open MidMeer lezen over “Op de koffie bij de Belgische ontwikkelaar Open Mid Interactive van Valor”

“Hearthstone: Murder at Castle Nathria is verplichte kost voor de fans”

Na Voyage to the Sunken City is het tijd voor een tweede uitbreiding in The Year of the Hydra. De vele teasers en interviews omtrent Murder at Castle Nathria beloofden ons heel wat lekkers zoals een nieuw Infuse-keyword, zogenaamde Locations-kaarten én een wel héél interessante setting. Dat klinkt allemaal mooi in theorie, al moet allesMeer lezen over ““Hearthstone: Murder at Castle Nathria is verplichte kost voor de fans””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 32 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Tja, ook dit weekend staat er niet veel gaming, om niet te zeggen geen gaming of series/films kijken op het menu. Ik zit immers nog steeds inMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 32 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 31 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Ik ga een week niet gamen! Wat? Ben ik op mijn kop gevallen en blijven botsen? Nee hoor! Ik kan gewoon een week niet gamen. Dit omdatMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 31 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 30 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Het wordt een warm en een druk weekend voor mij. Vrijdag- en zaterdagavond werk ik flexijob in cafe ’t Boske (allen daarheen) in Hoeilaart. Ik zal dusMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 30 – 2022”

De gamereleases van augustus 2022 (Saints Row, F1 Manager 2022, Thymesia,…)

Vervloekt zijn we. In augustus zijn we vervloekt omdat de pest doorheen ons land trekt en niemand het kan stoppen. Vervloekt omdat we voor altijd in het vagevuur moeten golfen. Vervloekt omdat de sekte van een goddeloos lam ons helemaal hypnotiseert. Vervloekt omdat de Saints Santo Ileso volledig naar de haaien helpen. Enkel wijzelf kunnenMeer lezen over “De gamereleases van augustus 2022 (Saints Row, F1 Manager 2022, Thymesia,…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 28 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Het wordt een heeeeeeeeeeeeeeel lang weekend voor mij want ik heb volgende week een week congé. Ik ga niet naar het buitenland, das voor in augustus, maarMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 28 – 2022”

“COD: Warzone staat in Season 4 scherper dan ooit”

Het heeft verdomd lang geduurd vooraleer ik Warzone een échte kans heb gegeven. Verdansk heb ik nooit echt interessant gevonden qua locatie. De free-to-play COD-titel kreeg daarom heel lang geen liefde van mij. Mijn hart was immers nog steeds gebroken omdat de Blackout-modus van Black Ops 4 geen gevolg kreeg. Wat was ik verknocht aanMeer lezen over ““COD: Warzone staat in Season 4 scherper dan ooit””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 27 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Het waren de Steam sales, en dus heb ik me toch laten verleiden tot de aanschaf van de tactische turn based RPG King Arthur: A Knight’s Tale.Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 27 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 26 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Vrijdag 1 juli om 17u00 is het wederom tattoo time! Aangezien ik fan ben van Vikings, The Last Kingdom, Vikings: Walhalla en uiteraard Assassin’s Creed Valhalla hebMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 26 – 2022”

Sony lanceert ‘INZONE’ gaming gear brand: nieuwe monitors en headsets speciaal voor maximale gaming prestaties

Sony kondigt vandaag de komst aan van INZONE: een nieuw merk voor gaming gear dat de zintuigen op scherp stelt en maximale gaming mogelijkheden biedt. Opgelet: onderstaande info komt uit het persbericht. We hebben deze hardware niet getest. INZONE-monitors leveren beelden met een groot dynamisch bereik en een hoge resolutie, terwijl de headsets een superieur geluidMeer lezen over “Sony lanceert ‘INZONE’ gaming gear brand: nieuwe monitors en headsets speciaal voor maximale gaming prestaties”

Op de virtuele koffie bij de designers van Hearthstone: Murder at Castle Nathria

Hoewel de zomer nog maar net van start is gegaan, blik ik toch vooruit naar 2 augustus. Het aanvatten van die maand betekent namelijk niet alleen dat de helft van de zomervakantie erop zit; maar valt typisch ook samen met de release van de jaarlijkse tweede uitbreiding in het Hearthstone-jaar. Deze keer trekken we metMeer lezen over “Op de virtuele koffie bij de designers van Hearthstone: Murder at Castle Nathria”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 25 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Vampire The Masquerade: Swansong heb ik uitgespeeld de voorbije week. Hoog tijd om mijn tanden in The Quarry (186 eindes) te zetten. Ik heb zowel Until DawnMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 25 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 24 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend ga ik het hele weekend insecten verdelgen! Kruipend, vliegend, glijdend, spuwend, het kan me niet schelen: ze gaan er allemaal aan! Ik ben namelijk drukMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 24 – 2022”

“Hearthstones: Throne of the Tides mini-set biedt je waar voor je geld”

Een Hearthstone-uitbreiding komt de laatste jaren geregeld in twee waves. Zo heb je traditioneel eerst de release van de échte uitbreiding met nieuwe mechanics, kaarten, modi; kortom the real deal. Eens de storm is gaan liggen, volgt er iets later meestal een mini-set; een set van enkele kaarten die – in tegenstelling tot de boostersMeer lezen over ““Hearthstones: Throne of the Tides mini-set biedt je waar voor je geld””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 23 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Als de gaming goden het toelaten, dan steek ik dit weekend menig uur in Vampire The Masquerade – Swansong want ik denk dat het einde nadert. DaarnaastMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 23 – 2022”

Fortnite Collision

Dit was Fortnite Collision, het Chapter 3 Season 2 End Event

Nooit van mijn leven had ik gedacht zoveel tijd te spenderen in Fortnite. Vanaf het moment dat Epic Games de Zero Build-modus heeft toegevoegd, ben ik eraan voor de moeite. Het was dan ook reikhalzend uitkijken naar het live event ‘Collision’. Het zou mijn allereerste event worden in Fortnite, en ik zat op tijd klaarMeer lezen over “Dit was Fortnite Collision, het Chapter 3 Season 2 End Event”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 22 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een lang weekend, en dat ga ik volledig vullen met vampieren. Om te beginnen verder spelen met Vampire The Masquerade: Swansong, een titel met een intrigerend enMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 22 – 2022”

De gamereleases van juni (The Quarry, Mario Strikers, Outriders: Worldslayer…)

Elke dag krijgen we langer zonlicht maar als het eenmaal donker is, is het gevaarlijker dan ooit. Psychologische horror heeft een misplaatste hoogmis in juni met demonen, onderwatermonsters en bossen vol ongekend gevaar. Toch is het meest enge deze maand misschien wel een mobile game-release. Gelukkig kunnen we nog futuristisch racen en voetballen, of hedendaagsMeer lezen over “De gamereleases van juni (The Quarry, Mario Strikers, Outriders: Worldslayer…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 21 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Of onze reviews betrouwbaar zijn? ABSOLUUT! Ik heb me namelijk na het lezen van Wolnirs review van Vampire The Masquerade: Swansong op de game gestort en ikMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 21 – 2022”

PGL Major Antwerp – Counter-Strike Global Offensive-sfeerverslag van onze man ter plaatse

Het meest prestigieuze toernooi, de Champions League van Counter-Strike is de CSGO PGL Major. 120 spelers en 24 teams streden 2 weken lang om een bedrag van vijfhonderdduizend euro en 1 titel. Ik was erbij tijdens de halve finales in de Koekenstad, meer bepaald in het Sportpaleis. Info over Counter-Strike, mijn indrukken en het verslagMeer lezen over “PGL Major Antwerp – Counter-Strike Global Offensive-sfeerverslag van onze man ter plaatse”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 20 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Volgende week heb ik een weekje verlof, dus misschien ga ik er nu eindelijk werk van maken: beginnen met Cyberpunk 2077. Zeker nu Netflix de eerste beeldenMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 20 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 19 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Halo Infinites Season 2 Lone Wolves is uit dus die ga ik zeker eens proberen dit weekend. Of ik daarvoor Fortnite aan de kant ga schuiven? DatMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 19 – 2022”

Retrogamevibes in Kalken

Net zoals de jaren 80-muziek tijdloos is, zijn games uit die periode dat ook. Ze zijn immers de grondlegger van spellen waar we de dag van vandaag zoveel plezier van hebben. Deze werden geëerd op een stralende zonnige Dag van de Arbeid. Kalken ligt op een halfuur rijden van waar ik woon, dus het idealeMeer lezen over “Retrogamevibes in Kalken”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 17 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Nu Stormveil Castle (Elden Ring) helemaal van mij is, en ik Godrick The Grafted naar Pierenland heb gestuurd, is het tijd om mijn avonturen in de LandsMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 17 – 2022”

De gamereleases van mei (Sniper Elite 5, Evil Dead: The Game, Trek to Yomi,…)

Monsters come in many forms. Zoveel is duidelijk in mei. Sommigen komen uit de ruimte in de vorm van helse demonen of groteske beesten. Sommigen zijn gewoon menselijk maar branden je dorp plat of voeren boosaardige nazistische plannen door. Anderen zuigen het bloed rechtstreeks uit je lijf of laten je wegrotten in de donkerste kerkers.Meer lezen over “De gamereleases van mei (Sniper Elite 5, Evil Dead: The Game, Trek to Yomi,…)”

Hearthstone: Voyage to the Sunken City

Enkele weken geleden ging het nieuwe Hearthstone-jaar van start; het Year of the Hydra. De ontwikkelaars bij Blizzard lieten alvast uitschijnen dat we ons dit jaar niet aan grote en spectaculaire changes moeten verwachten zoals bijvoorbeeld nieuwe modi. Dit jaar wordt er daarentegen terug gefocust op het aanscherpen van de huidige modi waarbij geregeld kleineMeer lezen over “Hearthstone: Voyage to the Sunken City”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 16 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend ga ik kamperen! Yep! Ik sla mijn tenten op in de buurt van Stormveil Castle, gelegen in de bossen van The Lands Between, een uitgestrektMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 16 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 15 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend zet ik mijn cowboyhoed op. Ik ben altijd al een fan geweest van het western filmgenre, en ook games als Outlaws, Desperados en Call ofMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 15 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 14 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga May the Force be with me! Of met andere woorden, ik hoop dat mijn Jedi-krachten sterk genoeg zijn om mijn vrouw ervan te overtuigen dat ik ditMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 14 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 13 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Voila, ons coöp-team heeft World War Z uitgespeeld. Hoog tijd voor een in nieuwe uitdaging, en wat voor een. We hebben namelijk besloten om met zijn drieënMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 13 – 2022”

De gamereleases van april (LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, MotoGP 22,…)

April is geen maand om de ridderlijke regels aan ons laars te lappen. Met heel wat middeleeuws geweld moeten we zorgen dat onze zwaarden vlijmscherp staan. Hebben we toch genoeg van al die beleefde rivaliteit? Dan trekt ieders favoriete sci-fi universum een dubbele dosis vertier open. Ook sportfanaten komen meer dan aan hun trekken. WaarMeer lezen over “De gamereleases van april (LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, MotoGP 22,…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 12 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Na Remnant: From the Ashes en Aliens: Fireteam Elite zijn we met ons coöp-trio in World War Z gevlogen. En het moet gezegd: het is verdomd plezant. DaarnaastMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 12 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 11 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend is het zover. Cyberpunk 2077 op mijn Xbox Series X. Het moet er toch eens van komen. En misschien Elden Ring… Ik heb toegegeven aanMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 11 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 10 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Ik heb een druk weekend voor de boeg. Ik help een vriend met zijn verhuis van een huis naar een appartement. Dat wordt dus sleuren in plaatsMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 10 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 9 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Iets meer dan 60 uren heb ik gestoken in Horizon Forbidden West, en ik heb daar geen seconde spijt van gehad. Wat een fantastische game. Maar nu?Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 9 – 2022”

De gamereleases van maart (Ghostwire: Tokyo, Gran Turismo 7, GTA V, Tiny Tina’s Wonderlands,…)

Daar liggen we dan, uitgeput in de hoek. Vermoeid van al die uren Horizon, Dying Light, Elden Ring en god weet wat nog allemaal. Gepluimd van al die hard verdiende centjes. Zou maart ons even op adem laten komen? Natuurlijk niet. The Real Driving Simulator is eindelijk terug. We stappen in en vlammen meteen richting nieuwe krankzinnige avonturen in Tokyo, the Weird West en Tiny Tina’s Wonderlands. Onderweg pikken we wat worstelaars, een vosje en Kirby op. De auto zit weer propvol.

“Hearthstone: Onyxia’s Lair Mini-Set is jouw 2000 goudstukken waard”

Tussen grote uitbreidingen door durft Blizzard ons wel eens te verwennen een mini-set. Ook nu doet Blizzard dat, net voor het afsluiten the Year of the Gryphon. Met Onyxia’s Lair geeft Team 5 ons de mogelijkheid om 35 unieke kaarten in huis te halen voor 2000 goudstukken. Een goeie deal of spendeer je je geldMeer lezen over ““Hearthstone: Onyxia’s Lair Mini-Set is jouw 2000 goudstukken waard””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 8 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Wat ik dit weekend ga spelen? Awel, tot mijn grote schaamte moet ik toegeven dat ik nog nooit Fall Guys gespeeld heb! En nu ik deze weekMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 8 – 2022”

Diablo Immortal

“Diablo Immortal zit op schema en verschijnt zeker in 2022”

Diablo Immortal is niet Diablo IV, daar gaan we mee akkoord. En ja, ook wij zijn supergrote Diablo-fans, en dit al sinds het origineel uit 1996. Ja, ik ben inderdaad oud genoeg om die game honderd keer gespeeld te hebben, net als de sequels trouwens. Maar volgens ons is het Diablo-universum uniek genoeg om opMeer lezen over ““Diablo Immortal zit op schema en verschijnt zeker in 2022””

INTERVIEW | Alles over World of Warcraft Shadowlands’ nieuwste content patch 9.2 Eternity’s End

Pragalicous sprak met Blizzards Lead Narrative Designer Steve Danuser en Lead Game Designer Morgan Day over Eternity’s End, de nieuwste content patch voor World of Warcraft die er zit aan te komen. Patch 9.2 Eternity’s End zal voor ons verschijnen op 23 februari. Op 1 maart zullen de eerste acht eindbazen in de Sepulcher ofMeer lezen over “INTERVIEW | Alles over World of Warcraft Shadowlands’ nieuwste content patch 9.2 Eternity’s End”

Met deze vier tips haal je elke baas neer in Elden Ring

Of Elden Ring een zachtgekookt eitje is? Wat denk je? Volgens ons wordt het een even hardgekookt ei, of misschien zelfs een hele omelette als Dark Souls, Bloodborne en Demon’s Souls. Genoeg redenen voor ons om onze FromSoftware-experten op een brandende barbecue te leggen en te zien hoe ze zich hieruit zouden redden. Ondertussen namenMeer lezen over “Met deze vier tips haal je elke baas neer in Elden Ring”

Chronos Summit Cooler Master 2022

De coolste gear die Cooler Master presenteerde tijdens Chronos Summit 2022

Cooler Master blaast dertig kaarsjes uit dit jaar en viert dat met een stevige nieuwe productlijn. Tijdens hun Chronos Summit stelt de hardwareproducent nieuw lekkers voor dat al dan niet betaalbaar is voor de doorsnee gamer. Motion 1 Gaming Chair Verder breidt Cooler Master haar productengamma verder uit met nieuw bureaumeubilair op maat van gamers.Meer lezen over “De coolste gear die Cooler Master presenteerde tijdens Chronos Summit 2022”

Elden Ring

Pragalicious top 10 moeilijkste én beste FromSoftware-bossfights (part 2)

Zoals trouwe aanhangers van de franchise ondertussen al weten, zit het FromSoftware-universum vol met ontelbare pittige bossfights. Maar welke betekenis hebben deze bossfights nu eenmaal zonder een fatsoenlijke rangschikking? En dat is net waar we jullie te hulp willen schieten met deze special. “Uitdagend” en “origineel” gaan echter niet altijd hand in hand als hetMeer lezen over “Pragalicious top 10 moeilijkste én beste FromSoftware-bossfights (part 2)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 7 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Nu mijn review van Horizon Forbidden West live staat, ga ik eens rustig de tijd nemen om de losse eindjes aan mekaar te knopen. Een vraagteken hierMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 7 – 2022”

Elden ring

Pragalicious top 10 moeilijkste én beste FromSoftware-bossfights (Part 1)

In de aanloop naar de release van Elden Ring, zowat de meest geanticipeerde game van 2022, vonden wij het een uitstekend idee om met alle FromSoftware-masochisten (Luca en High Lord Wolnir) hier bij Pragalicious de koppen bij elkaar te steken om een leuke special neer te pennen. (Morgen serveren we jullie onze moeilijkste baasgevechten) ZoalsMeer lezen over “Pragalicious top 10 moeilijkste én beste FromSoftware-bossfights (Part 1)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 6 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Remnant: From the Ashes! Nooit gedacht dat ik die game zou spelen! Maar dat is net het voordeel van Xbox Game Pass (en pc). Ik speel gamesMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 6 – 2022”

Cinematic trailer en alles wat je moet weten over Season 2 en de nieuwe content voor Vanguard/Warzone

Op 14 februari start season 2 van Vanguard/Warzone. Daar komt deze keer ook een heleboel nieuwe content bij waaronder mappen en spelmodi. Hieronder lijsten we even alles op. Verwacht een nieuwe versie van het populaire speltype Clash in Call of Duty Warzone, terwijl de Vanguard-multiplayer ranked play krijgt, een paar nieuwe maps en meer. CallMeer lezen over “Cinematic trailer en alles wat je moet weten over Season 2 en de nieuwe content voor Vanguard/Warzone”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 5 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend ga ik sowieso elke minuut die ik vrij heb aan de slag met Horizon Forbidden West zodat ik jullie een mooie review kan afleveren. TussendoorMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 5 – 2022”

De gamereleases van februari 2022 (Dying Light 2, Elden Ring, Horizon Forbidden West, GRID Legends,…)

Jawadde, er zijn wat toppers in februari. De maand staat in het teken van de grote terugkeer én de grote ontdekking. Eindelijk kunnen we aan de slag met het tweede deel van Dying Light én Horizon. Eindelijk kunnen we op pad in de nieuwe wereld van Elden Ring. Ook gekende reeksen zoals GRID en DynastyMeer lezen over “De gamereleases van februari 2022 (Dying Light 2, Elden Ring, Horizon Forbidden West, GRID Legends,…)”

‘Meer mensen zullen Elden Ring uitspelen door de vrijheid die het spel biedt’

Binnen exact vier weken verschijnt Elden Ring. Dit is ongetwijfeld de game waarnaar ik het meeste uitkijk in 2022. In afwachting van de release van de game, heeft niemand minder dan de grootmeester zelve, Hidetaka Miyazaki, een uitgebreid interview gegeven aan PlayStation. Wie net zoals ik grote fan ben van From Software en al zijnMeer lezen over “‘Meer mensen zullen Elden Ring uitspelen door de vrijheid die het spel biedt’”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 4 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend staat sowieso in het teken van Rainbow Six: Extraction! Halo Infinites volgende hoofdstuk in het Fracture: Tenrai-event start toch pas op 4 februari. Vanguard heeftMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 4 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 3 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Rainbow Six: Extraction, die ga ik eens proberen dit weekend. De game zit toch gratis in Game Pass voor pc en Xbox dus waarom niet. Ik hebMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 3 – 2022”

WWE 2K22

“Ik kreeg een virtuele WWE 2K22-presentatie”

Begin deze week kreeg ik de kans om een virtuele persconferentie bij te wonen van 2K Sports worstelspel WWE 2K22. Onlangs hadden we jullie al wat nieuwigheden onthuld maar ik kreeg tijdens de infosessie een pak extra details. Voor mij persoonlijk is wrestling één van mijn favoriete entertainment/sportevenementen die ik al sinds mijn jonge jarenMeer lezen over ““Ik kreeg een virtuele WWE 2K22-presentatie””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 2 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Wat ga ik dit weekend spelen? Wel ik denk dat ik Halo Infinite multiplayer even aan de kant laat liggen. (Met de nadruk op denk, want ikMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 2 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? 2022 Week 1

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend hou ik het lekker traditioneel. Nog wat levellen in Halo Infinite multiplayer (lvl 86) en mijn challenges afwerken. Daarnaast zit ik op schema met hetMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? 2022 Week 1”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 52)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Hopla het laatste weekendmenu van dit jaar. Wat ga ik dit weekend zoal eten? Hmmm, ik weet het eigenlijk nog niet (eerlijk waar trouwens)… Wat ik gaMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 52)”

De gamereleases van januari 2022

De eerste grote titel van 2022 is de nieuwe Rainbow Six. Onze operatoren zitten deze maand met een vervelende alienplaag. Ze zijn helaas lang niet de enigen. Naast aliens zijn er ook paddenstoelen, Pokemon en ridders die ons het leven zuur proberen te maken. Qua sport kunnen we schattig maar uitdagend racen, heftig rugby-rammen ofMeer lezen over “De gamereleases van januari 2022”

Dit waren de beste co-op shooters van 2021 volgens ‘onze’ RoMa

RoMa heeft altijd al een voorliefde gehad voor shooters en kan enorm genieten van een stevig potje co-op. Met zijn vaste co-op partners schuimt hij steevast de online slagvelden af op zoek naar eer en glorie. Of het nu tegen andere spelers is of tegen buitenaardse wezens, niets schrikt hem af. Hij is dus deMeer lezen over “Dit waren de beste co-op shooters van 2021 volgens ‘onze’ RoMa”

Deze games hadden moeten verschijnen in 2021…

Het aftellen naar 2022 is begonnen. En wanneer we het einde van het jaar bereiken, is het traditioneel ook tijd voor lijstjes. Maar in tegenstelling tot de klassieke eindejaarslijstjes, worden er in deze special geen prijzen uitgedeeld. 2021. Het jaar waarin we verlost zouden zijn van Covid-19. Het jaar waarin de PlayStation 5 en XboxMeer lezen over “Deze games hadden moeten verschijnen in 2021…”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.