Specials

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 2 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Rainbow Six: Extraction, die ga ik eens proberen dit weekend. De game zit toch gratis in Game Pass voor pc en Xbox dus waarom niet. Ik hebMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 2 – 2022”

WWE 2K22

“Ik kreeg een virtuele WWE 2K22-presentatie”

Begin deze week kreeg ik de kans om een virtuele persconferentie bij te wonen van 2K Sports worstelspel WWE 2K22. Onlangs hadden we jullie al wat nieuwigheden onthuld maar ik kreeg tijdens de infosessie een pak extra details. Voor mij persoonlijk is wrestling één van mijn favoriete entertainment/sportevenementen die ik al sinds mijn jonge jarenMeer lezen over ““Ik kreeg een virtuele WWE 2K22-presentatie””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 2 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Wat ga ik dit weekend spelen? Wel ik denk dat ik Halo Infinite multiplayer even aan de kant laat liggen. (Met de nadruk op denk, want ikMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 2 – 2022”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? 2022 Week 1

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend hou ik het lekker traditioneel. Nog wat levellen in Halo Infinite multiplayer (lvl 86) en mijn challenges afwerken. Daarnaast zit ik op schema met hetMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? 2022 Week 1”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 52)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Hopla het laatste weekendmenu van dit jaar. Wat ga ik dit weekend zoal eten? Hmmm, ik weet het eigenlijk nog niet (eerlijk waar trouwens)… Wat ik gaMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 52)”

De gamereleases van januari 2022

De eerste grote titel van 2022 is de nieuwe Rainbow Six. Onze operatoren zitten deze maand met een vervelende alienplaag. Ze zijn helaas lang niet de enigen. Naast aliens zijn er ook paddenstoelen, Pokemon en ridders die ons het leven zuur proberen te maken. Qua sport kunnen we schattig maar uitdagend racen, heftig rugby-rammen ofMeer lezen over “De gamereleases van januari 2022”

Dit waren de beste co-op shooters van 2021 volgens ‘onze’ RoMa

RoMa heeft altijd al een voorliefde gehad voor shooters en kan enorm genieten van een stevig potje co-op. Met zijn vaste co-op partners schuimt hij steevast de online slagvelden af op zoek naar eer en glorie. Of het nu tegen andere spelers is of tegen buitenaardse wezens, niets schrikt hem af. Hij is dus deMeer lezen over “Dit waren de beste co-op shooters van 2021 volgens ‘onze’ RoMa”

Deze games hadden moeten verschijnen in 2021…

Het aftellen naar 2022 is begonnen. En wanneer we het einde van het jaar bereiken, is het traditioneel ook tijd voor lijstjes. Maar in tegenstelling tot de klassieke eindejaarslijstjes, worden er in deze special geen prijzen uitgedeeld. 2021. Het jaar waarin we verlost zouden zijn van Covid-19. Het jaar waarin de PlayStation 5 en XboxMeer lezen over “Deze games hadden moeten verschijnen in 2021…”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 51)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Het is weekend, maar vooral Kerstmis… Ik vrees dus dat ik dit weekend niet veel aan gamen zal toekomen jammer genoeg. Alhoewel ik bij momenten toch creatiefMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 51)”

“Destiny 2’s 30th Anniversary Pack is de perfecte voorbereiding op The Witch Queen”

Wie mij kent weet dat ik in een viertal games honderden uren van mijn leven heb gespendeerd. Naast Guild Wars, Hearthstone en Borderlands is de Destiny-franchise één van die vaste go-to’s in het weelderige gamelandschap. De laatste uitbreiding voor Destiny 2 verscheen ruim een jaar geleden onder de vorm van Beyond Light. Persoonlijk was ikMeer lezen over ““Destiny 2’s 30th Anniversary Pack is de perfecte voorbereiding op The Witch Queen””

Hearthstone

“Hearthstone blijft een dijk van een game die met Fractured in Alterac Valley weer voor heel wat uren spelplezier zal zorgen”

Fractured in Alterac Valley is ondertussen de negentiende uitbreiding voor de game sinds het bestaan van Hearthstone. Hoewel ze bij Blizzard sterk investeren in nieuwe modi, blijft de Standard-modus er met kop en schouders bovenuit steken als het aankomt op populariteit (met de Battlegrounds-modus op een nipte tweede plaats) . Het is dan ook nietMeer lezen over ““Hearthstone blijft een dijk van een game die met Fractured in Alterac Valley weer voor heel wat uren spelplezier zal zorgen””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 50)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Ik heb het aan mijne rekker. Het is immers vollen bak dubbele XP, op alle vlakken, in Vanguard. En aangezien ik mijn battle pass heb gekocht, hebMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 50)”

“Ik sprak met Shawn ‘Solo’ Fonteno (Franklin uit GTA V) over GTA Online: The Contract”

Of ik zin had om Shawn ‘Solo’ Fonteno te interviewen via Zoom? Wie zeg je? Wel, de acteur/rapper die gestalte gaf aan Franklin uit GTA V, en die nu terugkeert als Franklin in de nieuwe uitbreiding voor GTA Online: The Contract. Dat is hetzelfde als vragen of RSC Anderlecht kampioen wordt dit jaar. Uiteraard ofMeer lezen over ““Ik sprak met Shawn ‘Solo’ Fonteno (Franklin uit GTA V) over GTA Online: The Contract””

Assassins Creed Dawn Of Ragnarok

“Ik kreeg een eerste blik op Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök én gratis Crossover Stories”

Op 10 november 2020 verraste Ubisoft vriend en vijand met een schitterende nieuwe telg in de Assassin’s Creed-saga. Met Valhalla nam de studio ons mee op een trip doorheen de Noorse geschiedenis en mythologiën. Een setting die mij net als vele anderen kon bekoren. Want zeg nu zelf, de Noorse mythologieën en setting waarin deMeer lezen over ““Ik kreeg een eerste blik op Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök én gratis Crossover Stories””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 49)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Keuzestress! Wat ga ik spelen dit weekend? De laatste twee missies van Marvel’s Guardians of the Galaxy (een fantastische game), de multiplayer van Halo Infinite (lvl 30Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 49)”

Hearthstone

“Hearthstones Fractured in Alterac Valley-uitbreiding is er eentje om van te smullen”

De Frostwolf Orcs en de Stormpike Dwarves kregen het enkele honderden jaren geleden met elkaar aan de stok. Tot op vandaag bestoken beide partijen elkaar nog steeds op frequente basis op de besneeuwde gronden van Alterac Valley. In de voorgaande Hearthstone-uitbreidingen dit jaar kregen we reeds twee expansies die in het thema stonden van deMeer lezen over ““Hearthstones Fractured in Alterac Valley-uitbreiding is er eentje om van te smullen””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 48)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Het sneeuwt, het sneeuwt en wat doen we dan als het bovendien nog eens weekend is? Gamen verdorie! En dit weekend steek ik al mijn tijd inMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 48)”

December Releases 2021

De gamereleases van december (Halo Infinite, Among Us, Five Nights at Freddy’s)

De vloedgolf aan triple A titels gaat in december liggen. Portefeuilles her en der zuchten vermoeid en likken hun wonden. Dé titel van december is ongetwijfeld de nieuwste Halo, ook al zijn duizenden gamers deze al online aan het knallen. Het gaat er in december best futuristisch aan toe met avonturen op verre planeten enMeer lezen over “De gamereleases van december (Halo Infinite, Among Us, Five Nights at Freddy’s)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 47)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Het weekend dat volgt op Black Friday, wat speel je dan? Games die je tegen een sterk verlaagde prijs hebt gekocht tijdens de Black Friday-koopjes natuurlijk. InMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 47)”

Zondag, Poll-dag!

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag!”

Waar scoor je als gamer- of entertainmentfanaat op Black Friday?

Het is (bijna) weer die tijd van het jaar waarop we allemaal gewacht hebben: Black Friday. Het moment waarop uitgevers, ontwikkelaars en retailketens ons om de oren smijten met hun kortingen. Onze vraag is echter heel simpel: waar scoor je als gamer en entertainmentfanaat op Black Friday? Met dit overzicht, dat een levend gegeven is,Meer lezen over “Waar scoor je als gamer- of entertainmentfanaat op Black Friday?”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 46)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Ik heb er al een moeilijke week opzitten, thuiswerken en voor mijn vrouw zorgen die door corona is getroffen is niet altijd eenvoudig te combineren. Ik hebMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 46)”

Hearthstone: Deadmines Mini-set

“Hearthstone: Deadmines Mini-set: want iedereen wil een piraat in zijn deck”

Wie dit seizoen Hearthstone opende, kon er niet om heen: de rivaliteit tussen The Horde en The Alliance staat dit jaar centraal in de game. Het Magnum Opus mogen we binnenkort verwachten in de recent aangekondigde Fractured in Alterac Valley-uitbreiding. Die laatste verschijnt pas op 7 december, genoeg tijd dus om andere elementen in deMeer lezen over ““Hearthstone: Deadmines Mini-set: want iedereen wil een piraat in zijn deck””

“Mijn eerste uren met Halo Infinites multiplayer proeven naar meer”

Met Halo Infinites multiplayermodus, die sinds gisteren beschikbaar is, kan iedereen die daar zin in heeft zich in het iconische Halo-universum storten. De modus is immers free-to-play wat wil zeggen dat je de game niet hoeft aan te schaffen om online te knallen met vrienden. Maar is die multiplayer wel de moeite? Er zijn immersMeer lezen over ““Mijn eerste uren met Halo Infinites multiplayer proeven naar meer””

Zondag, Poll-dag

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 45)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Weekend! Wat zeg ik? Lang weekend! Meer nog: verjaardagsweekend! Want den deze is jarig vrijdag 12 november. Dat wordt dus lekker knallen in Call of Duty: Vanguard,Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 45)”

Zondag, Poll-dag!

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag!”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 44)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Als het lot, en vooral mijn financiën, mij gunstig gezind zijn, dan ga ik dit weekend waarschijnlijk aan de slag met Call of Duty: Vanguard. Al hebbenMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 44)”

Zondag, Poll-dag!

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal! Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waaropMeer lezen over “Zondag, Poll-dag!”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 43)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een lang weekend! Drie dagen om te gamen, en ik zal ze nodig hebben. Om te beginnen dubbele wapen-, battle pass- en level XP in Cold War.Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 43)”

De gamereleases van november (Battlefield 2042, CoD: Vanguard, Forza Horizon 5, GTA Trilogy…)

Vredestijden zijn het niet. En maar goed ook. Een grootste portie oorlogsvoering wacht op ons in november. Call Of Duty & Battlefield kijken elkaar in de ogen. Ook NERF guns zullen niet stil blijven. Zowel de dinoparken als de wolkensteden hebben nood aan onze management skills. Racen gaan we doen met tequila in de hand,Meer lezen over “De gamereleases van november (Battlefield 2042, CoD: Vanguard, Forza Horizon 5, GTA Trilogy…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 42)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een nieuw weekend om te bekomen van mijn eerste werkweek na mijn vakantie op Lanzarote, dat roept om gaming! Om te beginnen sowieso mijn challenges halen inMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 42)”

RazerCon 2021

RazerCon 2021: Waterkoeling, mondmaskers, gamingstoelen én headsets met haptische feedback

Gisteren vond RazerCon plaats, een digitaal event van hardwarefabrikant Razer. Tijdens deze klimaatneutrale show kondigde Min-Liang Tan, CEO van Razer, heel wat nieuwe producten voor. Je kan de volledige show, 11 uur lang, opnieuw bekijken via YouTube. Maar wij zetten voor jou de belangrijkste aankondigingen toch even op een rijtje. Razer Zephyr  Tijdens de CES-beursMeer lezen over “RazerCon 2021: Waterkoeling, mondmaskers, gamingstoelen én headsets met haptische feedback”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 41)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Ook dit weekend geen gaming of series kijken voor mij. Ik zit namelijk nog steeds in het zonnige Lanzarote, op vakantie. Maar zondag ben ik wel terugMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 41)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 40)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een nieuw weekend, en voor het eerst sinds lang een weekend waarin ik niet zal gamen of series zal kijken. Inderdaad! Ik vertrek namelijk voor een weekjeMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 40)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 39)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend heb ik slechts 1 opdracht: uren en uren aan een stuk Far Cry 6 spelen zodat ik jullie een mooie review kan voorschotelen op 6Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 39)”

De gamereleases van oktober (Far Cry 6, FIFA 22, Back 4 Blood, House of Ashes,…)

De tijd van de grote kanonnen. De wedstrijd voor onze gamer-harten en vooral onze portefeuilles barst deze maand helemaal los. Sportief gaan we voetballen, snowboarden en wingsuiten. Knallen doen we in de Tweede Wereldoorlog, op het exotische Yara en in zombie-infested Amerika. Het heelal opent zich met mythische oceaan-planeten, de dysfunctionele familie van Marvel enMeer lezen over “De gamereleases van oktober (Far Cry 6, FIFA 22, Back 4 Blood, House of Ashes,…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 38)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Weekend! En ik begin meteen met een serie op Netflix die je absoluut moet zien, namelijk Squid Game! Die serie is gewoon waanzinnig, en vooral waanzinnig goed!Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 38)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 37)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een nieuw weekend, en dus nieuwe mogelijkheden. Al zal er dit weekend niet veel te gamen of te bekijken vallen aangezien het Druivenfeesten zijn in Hoeilaart. NaarMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 37)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 36)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Dit weekend kies ik voor de klussenier- en vloerenleggerklasse… Natuurlijk niet in een of andere game maar wel in het echt. Ik heb namelijk aan mijn broerMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 36)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 35)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Een nieuw, en jammer genoeg zonnig weekend! Stoem he? Dat wil immers zeggen dat mijn vrouw buitenhuiselijke activiteiten zal willen ondernemen. Maar bon tussendoor zal ik zekerMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 35)”

Alles wat je moet weten over Blizzards Hearthstone Mercenaries

Blizzard, dat is niet alleen World of Warcraft, StarCraft en Diablo! Nee, Blizzard dat is ook de populaire MOBA Heroes of the Storm, de online shooter Overwatch en het unieke en razend populaire digitale kaartspel Hearthstone. En over die laatste valt nu het een en het ander te vertellen… Maak kennis met Hearthstone Mercenaries, datMeer lezen over “Alles wat je moet weten over Blizzards Hearthstone Mercenaries”

De gamereleases van september (Deathloop, Diablo II: Resurrected, WRC 10,…)

Er zijn in september heel wat mysteries te ontrafelen. In Japan zitten we met moord en seksueel misbruik. In Chernobyl is onze vrouw vermist. In Blackreef is er een eindeloos feest vol dood en verderf aan de gang en in de post-apocalyptische wereld is er opnieuw een vacature voor bad-ass postbode vrijgekomen. En in deMeer lezen over “De gamereleases van september (Deathloop, Diablo II: Resurrected, WRC 10,…)”

Naar welke games kijkt de redactie uit dit najaar? (3/3)

Met deze special sluiten we de zomer af, en starten we officieel het najaar. Uit onze vorige twee specials konden jullie afleiden naar welke games onze redactie zelf uitkijkt dit najaar. Vandaag, in onze laatste eindejaarsspecial, is het aan Roan, RoMa en Yakkoi om jullie te vertellen op welke paarden zij gokken dit najaar. YakkoiMeer lezen over “Naar welke games kijkt de redactie uit dit najaar? (3/3)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 34)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten! Praga Na een zalige week te hebben doorgebracht in Spanje vorige week, en deze week hard gewerkt te hebben, ga ik dit weekend zeker gamen. Maar wat? OmMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 34)”

Hearthstone United In Stormwind

“Gezellig keuvelen in Hearthstone: United in Stormwind”

Toen we eerder dit jaar de Forged in the Barrens-uitbreiding voorgeschoteld kregen, wisten we dat er hoe dan ook een Alliance-tegenhanger zou komen. Met United in Stormwind krijgen we meteen drie maanden later ook die tegenhanger op ons bord; tegelijkertijd ook de achttiende uitbreiding van de game. De uitbreiding staat volledig in het teken vanMeer lezen over ““Gezellig keuvelen in Hearthstone: United in Stormwind””

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 33)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Ik zit dus nog steeds in Spanje, en ik moet toegeven dat iPad-spelletje Raid: Shadow Legends is wel plezant om wat tijd te verdrijven. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik liever op de zee of op mijn plastiekenMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 33)”

Wij mochten een kijkje nemen op de set van H4Z4RD, de nieuwste film van Jonas Govaerts en spraken met de hoofdrolspelers

Als je de voorbije weken in de buurt van Antwerpen was, had je kans om een goudkleurige Lexus te zien rondrijden. Niks speciaals denk je dan, ware het niet dat dit de ster van H4Z4RD wordt, de nieuwste film van Jonas Govaerts.  Govaerts scoorde zijn grote doorbraak als regisseur van Welp, de eerste echte VlaamseMeer lezen over “Wij mochten een kijkje nemen op de set van H4Z4RD, de nieuwste film van Jonas Govaerts en spraken met de hoofdrolspelers”

Naar welke games kijkt de redactie uit dit najaar? (1/3)

De zomervakantie zit er bijna helemaal op. Hoog tijd dus om eens te kijken wat de uitgevers/ontwikkelaars allemaal in petto hebben voor ons het komende najaar. Naar welke games kijkt onze redactie zelf uit? Dat vertellen we jullie graag in het eerste deel van onze najaarsspecial. Ardtieboy, BrunoB en MrRolfson komen in deze special aanMeer lezen over “Naar welke games kijkt de redactie uit dit najaar? (1/3)”

Nintendo Indie World

Dit waren de belangrijkste aankondigingen van de Nintendo Indie World-presentatie

Op 11 augustus zond Nintendo een nieuwe Indie World-presentatie uit. Hierin werden een heleboel indiegames in de schijnwerpers gezet. Wij zetten voor jullie de belangrijkste titels op een rijtje. Wil je liever de volledige presentatie met alle games opnieuw bekijken? Check dan zeker de Indie World-pagina van Nintendo. Bomb Rush Cyberfunk In deze kleurrijke game,Meer lezen over “Dit waren de belangrijkste aankondigingen van de Nintendo Indie World-presentatie”

“The Suicide Squad zorgt voor twee uurtjes vermakelijk cinemavertier”

Om meteen een misverstand uit de wereld te helpen, The Suicide Squad heeft niets maar dan ook niets te maken met Suicide Squad uit 2016. Deze prent is geen reboot, vervolg of prequel op die andere zelfmoordbende waarin toevallig enkele bizarre figuren ook rondlopen. Ja, Harley Quinn dartelt rond, Joel Kinnaman gromt wat in beeldMeer lezen over ““The Suicide Squad zorgt voor twee uurtjes vermakelijk cinemavertier””

De gamereleases van augustus (Psychonauts 2, Ghost of Tsushima: Director’s Cut, RiMS Racing,…)

Ons gras afmaaien, ons eigen luxeresort managen én ondertussen langs Tsushima passeren om Iki Island te bevrijden? En wij maar denken dat we geen klusjes hadden in augustus. Verder krijgen we meer dan één buitenaardse invasie om mee af te rekenen en staat er ook weinig limiet op de cyberpunk-actie. Je zou voor minder inMeer lezen over “De gamereleases van augustus (Psychonauts 2, Ghost of Tsushima: Director’s Cut, RiMS Racing,…)”

Dead Space

10 redenen waarom we hyped/bang zijn voor Dead Space Remake

Die necromorphs kunnen best luid gillen. Toch was dat niks vergeleken met mijn vreugdekreet afgelopen donderdagavond. Hold my plasma cutter, eindelijk komt Dead Space terug tot leven. Na jaren van stilte leek de legendarische reeks volledig versneden, dood en begraven te zijn. Gelukkig geldt de regel van de USG Ishimura ook voor deze horrorserie: sommigeMeer lezen over “10 redenen waarom we hyped/bang zijn voor Dead Space Remake”

Alles wat je moet weten over Battlefield 2042’s Portal-modus

Gisteren kondigden EA en Ripple Effect de derde spelmodus aan uit Battlefield 2042, dat werd de door de community gedreven modus, genaamd Portal. Maar wat is Portal, niet te verwarren met Valves Portal, nu eigenlijk? Zelf omschrijft de studio het als volgt: “Battlefield Portal geeft de mogelijkheid om onverwachte gevechten uit Battlefield 2042 en vernieuwdeMeer lezen over “Alles wat je moet weten over Battlefield 2042’s Portal-modus”

6 dingen die je moet onthouden van GTA Onlines Los Santos Tuners-update

Aan updates en content geen gebrek voor de GTA Online-spelers. Waarom zou je in godsnaam verlangen naar GTA VI wanneer er nog zoveel te beleven valt in GTA Online? Juist! Dat dachten wij ook. Hoog tijd dus om alle troeven van deze massieve update op een rijtje te zetten. De community vraagt, de community krijgtMeer lezen over “6 dingen die je moet onthouden van GTA Onlines Los Santos Tuners-update”

6 dingen die je moet weten over Red Dead Online: Blood Money

Vanaf vandaag kunnen Red Dead Online-spelers genieten van de nieuwste update voor hun favoriete game. Deze gaat door het leven als Blood Money en voegt heel wat extra content en features toe. Wij zetten voor jullie de belangrijkste op een rijtje. Wat moet je zeker onthouden van Red Dead Online: Blood Money? An offer youMeer lezen over “6 dingen die je moet weten over Red Dead Online: Blood Money”

De gamereleases van juli (F1 2021, Chernobylite, TLoZ: Skyward Sword HD,…)

De grote vakantie is begonnen en dus trekken we er al eens graag op uit. De vraag is enkel: naar waar? Zin in een ommetje in Londen, of toch maar naar de oude Romeinse tijd? Trekken we naar het overwoekerde Chernobyl, Midgard of toch maar gewoon een onbewoond eiland? We kunnen onze oude vriendin ZeldaMeer lezen over “De gamereleases van juli (F1 2021, Chernobylite, TLoZ: Skyward Sword HD,…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 24)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Om te beginnen is Season 4 van Call of Duty: Cold War/Warzone gestart, dus in het weekend meteen profiteren en er een flinke lap op geven en voorsprong pakken op de concurrentie. Daarnaast ben ik hooked aan Chivalry 2.Meer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 24)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 23)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Weekend of niet, het wordt een heel druk weekend… Morgenavond pakt Ubisoft uit met zijn Ubisoft Forward-event, en zondag is het de beurt aan Microsoft en Bethesda om ons te vertellen en te tonen wat ze in petto hebbenMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 23)”

Met deze kalender mis je geen seconde van de E3 én het Summer Game Fest 2021

De plezantste en belangrijkste periode op vlak van games staat weer voor de deur. Dit jaar gaat de E3 volledig digitaal door én krijgt het concurrentie van Summer Game Fest. Komende dagen krijgen we een gigantische hoeveelheid aankondigingen en informatie op ons afgevuurd. Wij zullen dit uiteraard allemaal op de voet volgen en zullen ditMeer lezen over “Met deze kalender mis je geen seconde van de E3 én het Summer Game Fest 2021”

Deze aankondigingen tijdens de Guerrilla Collective Stream vielen ons het meest op

Afgelopen zaterdag vond het eerste deel van de Guerrilla Collective Livestream plaats. Dit was een event dat georganiseerd werd door de Amerikaanse website IGN waarbij indiegames in de spotlights werden gezet. Wij verzamelden voor jullie de meest in het oog springende aankondigingen en trailers. Het tweede deel van de Guerrilla Collective vindt trouwens plaats opMeer lezen over “Deze aankondigingen tijdens de Guerrilla Collective Stream vielen ons het meest op”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 22)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Na een hele drukke week ga ik dit weekend twee dingen doen: gamen en series kijken. En ja, ok, misschien een terrasje doen tussendoor om even af te koelen, of is het even op te warmen? Wat ik zekerMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 22)”

Nvidia’s Computex keynote bevatte heel wat aankondigingen voor gamers en creators

Nvidia introduceerde twee nieuwe GPU’s waaronder een nieuwe vlaggenschip gaming-GPU in de GeForce RTX 3080 Ti en de nieuwe GeForce RTX 3070 Ti. Met de toevoeging van blockbusters zoals DOOM Eternal, Red Dead Redemption 2 en Rainbow Six Siege zijn er nu meer dan 130 RTX-games en -applicaties. En Nvidia Reflex is nu te vindenMeer lezen over “Nvidia’s Computex keynote bevatte heel wat aankondigingen voor gamers en creators”

De gamereleases van juni (Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, Ratchet and Clank: Rift Apart, Chivalry 2,…)

Rakken en hakken, schoppen en slaan! Oefen alvast maar jullie beste strijdkreten voor het hilarische middeleeuwse toneel van Chivalry 2. Naast barbaars geweld kunnen we ook van futuristische agressie genieten dankzij onder andere Ratchet & Clank. In de nieuwe Sniper: Ghost Warrior hoeven we zelfs niet op minder dan een kilometer van ons doelwit teMeer lezen over “De gamereleases van juni (Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, Ratchet and Clank: Rift Apart, Chivalry 2,…)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 21)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Eindelijk nog eens zon, en dit op de laatste dagen van mijn weekje vakantie. Kan me toch niet schelen want ik ga het hele weekend gamen. Ik ben immers moederziel alleen thuis, heb net Outriders en Control Deluxe EditionMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 21)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 20)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Ik keer terug naar mijn jeugd dit weekend! Het is immers 80’s Action Heroes in Call of Duty Cold War/Warzone, wat dus wil zeggen dat ik John McClane uit Die Hard én Sylvester Stallone, alias Rambo opnieuw tegen hetMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 20)”

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 19)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken! Praga Een nieuw weekend, en voor sommigen is het weekend al een dag oud. Pech voor mij trouwens want ik moest vandaag wél werken, maar laat dat de pret niet drukken. Op mijn weekendmenu alvast mijn eerste Bloodborne-run ooit. IkMeer lezen over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 19)”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.