Dompel je onder in de wereld van Horizon Forbidden West en win een collector’s edition

Horizon Forbidden West

Zoals ik mijn review schreef zal je je in de wereld van Horizon Forbidden West geen seconde vervelen. Volgende week kan ook jij je volledig onderdompelen in Aloy’s speeltuin. Hoe dat in zijn werk gaat, dat vertellen we je hieronder.

Om de release van Horizon Forbidden West extra in de verf te zetten kun je vanaf woensdag 23 februari een stukje van Aloy’s wereld ontdekken in het park van Tour & Taxis in Brussel en het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.

Op deze locaties zal een levensgrote ‘Metal Flower’ verstopt worden. Deze poëtische planten komen rechtstreeks uit Horizon Forbidden West en verspreiden bloemzaadjes op een wel hele unieke manier.

De Metal Flowers bevatten in de game ‘code fragmenten’ in de vorm van gedichten over de natuur. Ze zijn vanaf woensdag te bewonderen tot en met vrijdag 25 februari.

Maar waar ze exact zullen staan, en wat je dan moet doen om die collector’s edition te winnen is natuurlijk de grote vraag.

Het is simpel, ga op zoek naar de Metal Flowers en neem een foto van jou met die metalen bloemen. Deze post je dan op je sociale media met de hashtag #MetalFlower

De mensen van PlayStation zullen de winnaars zelf contacteren. Kan je de planten niet vinden? No problemo! Woensdag vullen we deze topic aan met de exacte locatie. Zo hoef jij enkel nog ter plaatse te gaan, een foto te maken en die dan online plaatsen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)